tisdag 30 augusti 2016

Hjulmutterdragare test

Recensionerna kan du läsa. Hittade en Norsk test av denna hjulmutterdragare där dem jämför lite olika märken av mutterdragare. Första test med biltemas hjulmutterdragare. Funkar bra iallafall första gången jag provade den. Med rätt verktyg blir de allra flesta mekjobb både enklare och roligare.


Det gäller inte minst hjulbytet på bilen.

Hej, Jag har bilar att byta däck på och provade självklart först skruvdragaren som inte var så skön för handleden direkt. Ser att de har olika på ganska skilda priser. Mycket kraftfull modell med ett vridmoment på hela 4Nm. Levereras i plastväska med st. De har en gul som relativt dyr och . Vi testet maskinen hos Stokstad i Oslo, som driver med bilopphugging.


Her fikk vi tilgang til biler med både lettmetall- og stålfelger. De fleste felgene vi gav oss i kast med var en lett match for alle maskinene, men vi kom borti en gammel Saab med hjulmutre som ikke en gang Makita-en med det .

Kikade på biltemas hjulmutterdragare Iw450. Har en 2volts meec som jag köpte i våras. Har varit helnöjd med den hittills. Stark som fan och man får bra kännsla över . Vår hjulmutterdragare säkrar ett snabbt, enkelt och smidigt däckbyte ! När en traditionell skruvdragare inte orkar få i skruven kan slagskruvdragaren göra jobbet klart. Precis som en mutterdragare får den extra kraft genom att slå runt skruven när motståndet blir allt tuffare.


Jobbet blir dessutom mer skonsamt mot handleden. Biltema hjulmutterdragare. Columbusmaskiner AB tillverkar mutterdragare och hjulspinnare för lätta och tunga fordon. Slutförbrukare av våra produkter är bl. Knäckte en bult och mutter in.


Efter spände men fälgkors för att känna att det var spänn jämnt. Den starka maskinen Kompakt mutterdragare med 1⁄fäste som endast är 2mm lång. Teknisk information Spänning: 18V Vridmoment på hela 360Nm.


Men er skeptisk mtp prisen! Har hørt om andre som har tilsvarende med momentstav og med 400Nm teoretisk .

En mutterdragare ska gärna ha låg ljudnivå och vikt, ha hammarförmåga och skruvfunktion. Vi hjälper dig jämföra de bästa mutterdragarna. Gasflaskorna har före testet legat i. PRIMUS-POWERGAS vs BILTEMA-GAS test.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.