måndag 22 augusti 2016

Rottne industri jobb

Företaget omsätter ca 4miljoner och har ca 2anställda vid fabriker i Rottne , Lenhovda och Stensele. Nästan hälften av vår produktion går på export till stora delar av Europa, Ryssland och Nordamerika. Montör till elverkstaden.


Bläddra bland lediga jobb i en viss placering eller bransch. Hitta rätt jobb och gå vidare i din karriär.

Hitta all information du behöver för att landa ett jobb i Skåne län och utvecklas i din karriär. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb. Sök efter nya Rottne industri ab- jobb. Verifierade arbetsgivare.


Bli headhuntad till ditt nästa jobb. Registrera ditt cv och bli upptäckt! Se alla lediga jobb som.

Har du tidigare erfarenhet av svetsning? Har du tidigare erfarenhet av svetsning ? Rottne Industri AB i Lenhovda, men även på tusentals andra arbetsplatser. Inom ditt ansvarsområde ligger också att säkerställa och optimera produkternas kvalitet och konkurrenskraft, besöka mässor samt underhålla relationer med nya och befintliga leverantörer.


Då har vi uppdraget för dig! Du har vanan av att driva ett affärsorienterat och operativt inköpsarbete. Erfarenhet från någon av de branscher Rottne industri verkar . Och första rasten va vid. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Carolas kontakter och hitta jobb på liknande företag.


Carola har lagt till jobb i sin profil. Rottne -SMV AB är ett dotterbolag till Rottne industri AB. Vi tillverkar skogsmaskiner och. Välkommen med din ansökan genom att klicka på Sök detta jobb -knappen ovan! Utbildning i fordonsteknik på gymnasienivå samt flerårig erfarenhet som.


Visa alla RYSSBYGYMNASIET jobb - Jobb i Ljungby . Du kommer till ett team med mycket god kamratanda.

På elverkstaden i Rottne jobbar personer med tillverkning av elkablage och elcentraler till våra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.