tisdag 30 augusti 2016

Dubbelnit läder

Att beställa läder kan vara svårt, men med vår kunskap kan vi hjälpa dig. Dag före helgdag stänger. Dubbelnit av mässing i förpackning om st. Hals: Ø mm, längd mm.


Passar materialtjocklek: 1-mm.

Läderprodukter har vi på viking. Licensierad under creativ commons. Dubbel lädernit i metall- hane och hona i ett setBra till arbeten där det är viktigt att båda sidorna är lika fina. Till den här typen av nit ä. Kan även användas till andra behov för att nita ihop läder. Dubbelkapslad Nitens storlek bör vara mm längre än tjockleken på lädret.


Artikelnummer: L-N-9x9-100-AM.

Direktlänk: Högerklicka och kopiera adressen. Renoverar en gammal motorcykel och behöver nitar för att sätta fast en Drilasticsadel på tillhörande metallram. Svar: Jag tror att det är så kallad dubbelnit som det handlar om. Det är två ihåliga nitkroppar som man slår in i varandra.


Tvillingnålen (dubbel nål) består av två separata nålar fästa på en kolv. Nålen används för dekorativ sömna kantstickning och stråveck. Dubbelsidig, självhäftande band för läder. Transparent, självhäftande på båda sidor. Härigenom deformeras stiftet i kappan och en säker fixering skapas.


För att undvika att skada nitskallen och bevara den dekorativa ytan rekommenderar vi att lägga en bit läder eller liknande som skoning på niten innan den sammanfogas. Knivslöjd och tillbehör. Brett urval av material och verktyg inklusive Skandinaviska knivbla stål, trä, läder , horn samt syntetiska material för knivtillverkning. För dekor av läder , textil, kläder, accessoarer o. Nitar rund Ø 1mm silver.


Tål tvätt i °C - tvättas ut och in, eller i tvättpåse.

SEK fra vid opna fre fragt. Brett sortiment av kvalitetsinfästning för bygg och industri hos Arvid Nilsson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.