fredag 26 augusti 2016

Rörbockningsmaskin manuell

Denna högkvalitativa rörbockningsmaskin är designad för tillverkning av förstärkningsringar och anslutningskulor. Den är perfekt för verkstäder, garage, med mera. Den flyttbara manuella rörbockningsmaskinen är enkel att använda.


Placera bara ett metallrör i formningsverktyget och forma röret med hjälp av handtaget. Denna rörbockningsmaskin är konstruerad för att böja plattjärn och rör. Tack vare den enkla och praktiska konstruktionen är denna maskin mycket lätt att använda,.

Denna universella rörbockningsmaskin är tillverkad för exakt bearbetning av runt, platt, vinklat eller fyrkantigt stål, oavsett kallt eller varmt. Fri frakt ▻ Stort sortiment ▻ Beställ idag. Nordic Machine har sedan många år agenturen för CBCs italienska rörbockningsmaskiner.


Unimodellerna finns i olika storlekar för att kunna möta era krav och önskemål på bästa sätt. Vi lagerhåller bockmaskiner och tillbehör. Beskrivning: Vi söker en begagnad rörbockmaskin för rör max runt mm och fyrkantsrör 60xmm. Investeringen kommer att ske under året.


Vi erbjuder CBCs italienska rörbockningsmaskiner. Med rörbockning och dagens rörbockningsmaskiner kan man snabbt och enkelt framställa förutom kompletta rörsystem, allt från verktyg till möbler.

Hyllplats: Välj varuhus. Segment för - mm följer med. Denna manuella rörbockningsmaskin är ett perfekt val för att bocka plattjärn och rör. Rörbockning manuellt eller automatiskt.


Moms tillkommer på alla priser. XL Lutande skruvstycke för pelarborrmaskin - manuellt manövrerat. Teknisk Data Längd 4mm. Höj utan stativ 2mm. Kapacitetstabell UNI4 alla modeller.


Material Diameter Godstjocklek Hårda och mjuka kopparrör, mässingsrör mm mm. Klicka för en större bild). Att böja runda och fyrkantiga rör. Medföljande fodral möjliggör en enkel transport till installationsplatsen. Böjningsvinkel 1° Vikt Bruttovikt i kg 28.


Herber Engineering AB tillverkar avancerade rörbockningsmaskiner (elektriska och hydrauliska) för kallformning av rör och profiler. För dig som kund är precision, noggrannhet och flexibilitet avgörande och att du är trygg med valet av leverantör. Därför tillverkar vi varje maskin helt enligt den enskilde kundens behov och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.