onsdag 24 augusti 2016

Slippapper 1200

För våt- eller torrslipning. Indasa Rhynowet plus line är ett sandpapper av mycket hög kvalitet. Alla slippapper (produkter). Våtslippapper Ecowet För bästa resultat ska våtslippapper läggas i en bunke med vatten innan användning eftersom våtslippapper ska vara vått när det använ.


Ju lägre tal i beteckningen på det, desto grövre och effektivare slippapper.

Frågar du efter ett som är riktigt grovt är chansen stor att du får korn 40. Men det finns slippapper med korn 2 och till och med 12. De riktigt fina och de riktigt grova . Behöver du sandpapper till ditt byggprojekt? Vi på K-rauta erbjuder kvalitets sandpapper som håller länge och gör jobbet mer effektivt, olika storlekar, styrka och färg för dina behov ifrån pålitliga varumärken som Mirka, Bosch och Makita.


Hos oss hittar du slippapper , verktyg och maskiner som vi säljer till både privatpersoner och till företag. De i handeln vanligaste kornstorlekarna ligger i spannet 60–600. Den vanligaste spridningen är tät men för sliptillämpningar som har benägenhet att snabbt .

Meeen i alla fall så vill jag veta var man köper riktigt fint slippapper. Slippapper 110x100x1mm. Och då menar jag inte fint som i att det ska va. Kan du ha lagt till en nolla för mycket?


Här finner du allt som behövs till sliparbetet. Grovlek på slippapper väljs ur dropdownlista eller egen separat produkt. Bosch Excenterslippapper 125mm som passar för att slipa extremt hårda material som sten, glas, plexiglas, billack eller brännlack. Download on the App Store Get it on . StickFix slippapper Ø 1mm för slutslipning av lacker och mineralmaterial För Rotex 125. Slutslipning av lacker och mineralmaterial.


Eftersom det är ganska vanligt att man ärver eller på annat sätt övertar verktygsutrustningar händer det att man träffar på äldre numreringar. Förr skilde man mellan sandpapper , slippapper och vattenfast sandpapper. Detta är ett set med tre grovlekar. Kan också köpas styckevis i större ark.


Sandpapper - Häst - vattentäta - dimensioner (D x L) 2x 2mm. Scheppach Sågklinga 160Mm 48T.

Tillbehörset Multiverktyg. Huvudsakliga användningsområden Bearbetning av toppmoderna lacksystem Rekommenderas särskilt för VOC-lacker Bearbetning av extremt hårda underlag Bearbetnin. Mirka EcoWet är idealiskt för våtslipning , men kan även användas som torrslipning av färg och lack f. Vid köp av ark - , blanda gärna. Liten smidig rulle av slippapper.


Enkelt att riva av till exakt den längd som behövs. Kan användas för slipning av trä, metall, lack, plast mm. Utvecklingen av Premium Purple slippapper , som är speciellt framtagen för VOc- lacker, visar tydligt att 3M vill hjälpa sina kunder med. Användningsområde: Används innan. Köp Våtslippapper Aluminium-Oxid hos Würth.


Vi har artiklar under Våtslippapper Aluminium-Oxid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.