onsdag 24 augusti 2016

Stänkputs maskin

Enkel och effektiv tryckluftdriven putsspruta. Sprutan skall max fyllas till av dess rymd. Nästan alla bruk kan användas så som gipsputs, . Bruket sprutas på med ett avstånd av 5-10cm.


Här får du tips om stänkputs , en vanlig typ av fasadputs, även kallad ädelputs.

Den används vid fasadrenovering och fasadputsning. Weber stänkputs kan fås i Weber standardkulörer samt kan tillverkas i specialkulör enligt tex NCS skalan. Putsspruta Pär utrustad med frekvensstyrning och är idealisk för stänkputs och färgputs.


Kan orsaka irritation i luftvägarna. Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad. Kan Kan vara korrosivt för metaller. Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.

CD- stänkputs är en genomfärgad ädelputs baserad på hydrauliskt kalk. Används som ytputs på mineraliska putsbruk och går att få i olika kulörer. Här finns maskiner för såväl de mindre som de större projekten. Oavsett vilken maskin du är intresserad av, hör av dig så berättar vi mer! Hittar du inte din maskin här, hör av dig till oss, vi har mer!


MP12 är en maskin med många strängar på sin lyra. Med denna kan du spruta puts , använda som trattspruta, foga fasader, . Denna avgift varierar beroende på typ av verktyg, maskin och längden på uthyrningen. I samband med bekräftelsen får du information om detta.


Läs mer om våra allmänna hyresvillkor och försäkringar. För bokade men ej uthämtade produkter tillkommer en administrativ avgift. Vi förbehåller oss rätten att göra kreditprövning . Produktkategorier: Ädelputs.


Förpackningstyp: Småsäck. Primärförpackningens vikt kg: 25.

Artikel Längd (mm): 400. En benämning på genomfärgad och oorganiskputs. Hur många standardkulörer av ädelputsen har Finja i sitt sortiment? Vad används som ballast i Finjas ädelputs?


Vilka olika typer av ädelputs har Finja i sitt sortiment? Finja har Stänkputs , Spritputs, Rivputs i sitt sortiment. Vad skiljer de olika Ädelputssorterna . Skyddsringen hindrar förslitning av blandningskärlet och blandaren.


Blandare Ultra 1inkl mad Till festol 14. Det bästa armeringsnätet hör till Serporockmetoden (en reveteringsmetod med KC- puts på underlag av mineralullsskiva). Nätet har ca 15xmm rutor, är helförzinkat och kan köpas i byggvaruhandeln. Förr slog man in tusentals träpliggar eller spikade fast diagonala ribbor, en s. På trettiotalet utvecklades . Vertikalblandare för alla typer av puts och lagningsbruk. Maskinsystem för småsäckshantering.


För att underlätta tömning är maskinen utrustad med pneumatisk tipp. Rymd färdig massa: 1l. Hyra maskiner är enkelt och smidigt. Fler kontaktuppgifter.


Besöksadress: Mätarvägen Västerslätt. Tryckluftsdriven trattspruta för stänkputs , kalk- och cementfärg. Reglerbar ventil för luftflöde.


Inga verktyg behövs för att ändra munstycksdiametern. Går att luta bakåt utan att materialet rinner ut. Levereras med upphängningshandtag. Komplett putspumpstation, hyr eller köp!


AUTOMATBLANDARE M25L Genomströmningsblandare för anslutning till TB10-silosystem samt även för ma. Transport: För dig som inte har tid eller möjlighet att hämta hos oss finns möjlighet för transport av maskinen för 438kr inkl moms inom stor-stockholm, enkel väg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.