torsdag 25 augusti 2016

Iphone 6 skal silikon

Ett lite mjukare skydd som ger bättre stötskydd. Hål för knappar, kamera och kontakter finns. Jämför priser och läs recensioner på Mobiltillbehör. Välkommen till PriceRunner!


Handla tryggt och enkelt.

Enkel köpprocess, beställ redan idag. I vårt sortiment hittar du skal tillverkade av olika material beroende på hur ditt behov ser ut. Det finns mängder med olika färger och tryck i olika stilar att välja mellan. Fodral som är tillverkade i mjukt silikon är mer greppvänliga och är en . Den perfekta passformen på skalet täcker hela baksidan och längs med telefonen samtidigt som de.


Det mjuka fodret av mikrofiber hjälper till att . TPU-mobilskal utformad med 3D-mjukt silikontecknat djur, kläm och känn på djuret.

Poke:a det, squisha det, gnugga det och känn de. Ultratunn silikonfodral som skyddar din telefon. Skalet är precisionskuret så att den passar din mobil utmärkt och har även öppningar för alla kontakter, knappar och kamerafunktioner. Specifikationer: Material: TPU.


Snabbt och enkelt direkt hem till dig! Jag köpte silikon -varianten till min 6:a och är extremt nöjd! Sitter väldigt bra på telefonen utan att kännas klumpig köpte den vita till min guldiga telefon blev riktigt bra! Original Converse skal av silikon med klassiska Chuck Taylor logotypen med tryckt på framsidan. Ger ett gott skydd mot smuts och repor.


Du har full åtkomst av alla funktioner. Leveranstid arbetsdagar. Appliceras snabbt, enkelt och ingen telefondemontering krävs. Dammpluggar, skydd för hörlursuttag samt . Silikon TPU – Finns till olika modeller. Skalet är gjort av slitstarkt silikon som ger ett bättre grepp om telefonen samt ett mycket stötdämpande material som förebygger repor och skador.


Använd härliga bilder från den senaste semestern i Grekland och lägg till.

Dustin home har bra priser och riktigt snabb leverans. Premiumfodral i äkta läder med avtagbart skal. Till den mindre verkar det bara finnas silikon och de kostar 2kronor och finns i ett gäng färger. Till den större verkar det bara finnas läder och de kostar 4kronor och finns.


Särskilt lite mjukare skal av exempelvis silikon kommer att fungera även med den nya telefonen då de kan ge med sig det lilla som behövs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.