måndag 29 augusti 2016

Sälja bilder online

Här är sajterna där du kan sälja dina foton – och åtta tips på vägen. Har sålt mina foton på nätet ett tag nu och även om det kanske inte just för mig som är nybörjare är särskilt lönsamt så är det väldigt roligt. Först började jag sälja på en sida som heter iStockphoto. Jag skulle tro att det är världens ledande stock photo community.


Det är en väldigt bra sida där bilderna säljer. Sälja via bildbanker på nätet - tips och hinder?

Varför inte tjäna lite extra fickpengar på dina foton? Sälj dina bilder , illustrationer, vektorfiler och videoklipp till bildköpare över hela världen och få marknadens högsta kommission! Det talas en hel del om passiv inkomst på ekonomibloggar runt om på Internet men väldigt få ge några konkreta exempel på vad det skulle kunna vara. Jag vill därför ge ett konkret exempel - att fotografera och sälja dina bilder på Internet.


Faktum är faktiskt att det går att tjäna pengar på detta timmar om . Visste du att du kan tjäna pengar på dina digitala bilder Det är nu enklare än någonsin att sälja bilder över nätet via bildbyråer. Du kommer förmodligen inte att bli stenrik men det är ett nöjsamt tillägg till befintligt inkomst. Det finns en uppsjö av bildbanker där ute.

Visst är kvalitet viktigt, men när du säljer bilder till stockfotosajter är det också väldigt viktigt med kvantitet. Istället för att ta och lägga upp en bild på . Fotografera och tjäna pengar på dina foton. Du kan tjäna pengar att fotografera och ta bilder och sedan sälja dina foton på nätet. Tjäna pengar på dina foton. Med 3publicerade bilder online , har vi en årlig inkomst på 79.


Några fotografer tjäner så mycket som 150. Funderade på att börja sälja lite av mina bilder. Enligt mig är bilden helt okej men där är fortfarande nästan inga som sätt den.


Säljer bilder till bildbanker, betala skatt? Fattig - Sälja nakenbilder? Jag har ingen lust att hamna hos inkasso eller fogden och vägrar låna pengar av familj och vänner. Funderar på att ta lite läckra bilder och sälja dessa på internet. Då kan bildbyråer som Istockphoto vara ett alternativ för dig.


Men var beredd på att de kommer att ställa krav på den tekniska kvaliteten. De laddas upp direkt för marknaden när du publicerar dem. Mostphotos har ingen manuell granskning av bilderna. Det automatiska rankningsystemet ScoreQ sorterar innehållet så att de mest populära .

Genom att lägga ut bilderna till försäljning kan du tjäna pengar på samma bild flera gånger om. Här kan man snacka om passiv inkomst. Marknaden för fotografier är stor och efterfrågan på . Vårt mål är att bygga den självklara mötesplatsen för fotografer och formgivare med ett öga för naturen.


Vill du också sälja dina naturbilder här? Därför erbjuder vi alla som vill att sälja sina naturbilder via oss. Du behåller upphovsrätten och får betalt för varje gång någon vill använda din bild. Det hela är mycket enkelt:.


Det är idag lättare att sälja bilder på nätet och det är fullt möjligt att bygga upp en passiv inkomst på detta. Fråga släktingar, grannar och vänner ifall du ska hjälpa dem att sälja deras saker med och dela på förtjänsten. På så sätt kan du starta en butik online på egen hand. Föreslår däremot att man börjar med ett.


Börja sälja dina bilder redan idag. Alla köp av användare registreras och . Böcker, musik, spel, kurser och mjukvara är några stora kategorier som är naturliga att sälja som digital produkter. WordPress tillsammans med tillägg som WooCommerce eller Easy Digital Downloads gör det enkelt att komma igång. Online är den självklara . Jag tycker inte det är en bra idé att märka bilderna med vattenstämpel.


Varken för utseende, stöld eller marknadsföring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.