onsdag 24 augusti 2016

Strömavbrott information

Aktuell information om avbrott, aktuella och planerade strömavbrott. Du får även tips om vad du ska göra när elen försvinner, hur du kan få sms vid strömavbrott , besiktning av elnätet samt ersättning vid avbrott. Klicka dig fram till där du bor.


På denna sidan lägger vi i kartan upp information om planerade och pågående strömavbrott. Du kan också se när elen beräknas komma tillbaka.

Kontrollera då dina egna säkringar. Om du är fortsatt helt eller delvis strömlös efter att ha felsökt din egen anläggning ber vi dig att felanmäla strömavbrottet till oss. Vattenfall Eldistribution du ska kontakta?


Om du har en annan elnätsleverantör är det dit du ska vända dig för information om eventuellt avbrott. Här får du snabbt koll på aktuella strömavbrott och information om när strömmen förväntas vara tillbaka. Se alla strömavbrott på kartan.


Med kartan får du snabbt en överblick över var det är elavbrott just nu.

I avbrottskartan hittar du aktuell information om våra strömavbrott. Med vår nya tjänst får du snabbt koll på aktuella strömavbrott och information om när strömmen förväntas vara tillbaka. Som elnätskund hos Elverket vill vi att du ska känna dig trygg och vara välinformerad. Därför jobbar vi hårt för att minimera antalet strömavbrott och att informera dig om kommande och pågående arbeten. För att du snabbt ska få information listar vi här planerade och oplanerade strömavbrott.


Förbättrad information vid och efter strömavbrott. Vi förbättrar nu servicen till våra kunder vad gäller både planerade och oplanerade strömavbrott. Här hittar du information om pågående och planerade avbrott i elnätet.


Du kan även se avbrottshistorik för de senaste sju dagarna. Elavbrottsinformation och information om Upplands Energis elnät. Här kan du se avbrott på vårt högspänningsnät.


Rödmarkerat område betyder pågående avbrott i området, gult betyder planerade avbrott. För muspekaren över det delområde du önskar information om. Vi lägger ut information på vår webbplats när vi har strömavbrott inom vårt nätområde. Alla avbrott registreras inte automatiskt därför är det bra om du så snart som möjligt anmäler att du inte har ström via felanmälan.


På HEM har vi hög beredskap för eventuella elavbrott och vår jour, som har öppet dygnet runt, kan snabbt åtgärda uppkomna fel.

Men trots att vi gör vårt bästa finns risken att råka ut för strömavbrott. Därför rekommenderar vi att du är väl förberedd ifall elen skulle försvinna från ditt hem. Om det är strömavbrott i området där du bor eller förbrukar el så ska din elnätsoperatör avhjälpa felet. Information om hur du förbereder dig . Du kan se vem som är din elnätsoperatör på din elräkning eller på ditt elnätsavtal.


På Finsk Energiindustris avbrottskarta kan du se aktuell information om strömavbrott runt om i landet. Vid driftstörningar arbetar vi med att åtgärda felet så snabbt som möjligt. Har du viktig information som kan hjälpa oss att hitta och åtgärda felet ber vi dig kontakta oss via telefon. Efter kontorstid kopplas . Om ett akut strömavbrott skulle inträffa kan du följa händelseutvecklingen här på vår hemsida.


Där uppdateras löpande information om pågående avbrott. Vid längre strömavbrott kan mobiltelefonnätet sluta fungera. Om detta inträffar och du är i behov av att kontakta 1kan du . Vad ska man tänka på om det blir strömavbrott ? Om det fortfarande inte fungerar efter att du har gjort denna kontroll ber vi dig göra en felanmälan då det kan vara ett större strömavbrott.


Ladda hem appen till din smarta telefon där du hittar samma aktuella information , smidigt om du är på resande fot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.