fredag 26 augusti 2016

Protimeter aquant fuktmätare

Protimeter Aquant II är uppföljaren till toppmodellen Aquant. Aquant mäter utan att förstöra eller göra hål på ytan till ett djup av 19mm. Perfekt för besiktning av badrum och liknande.


FUKTMÄTARE PROTIMETER AQUANT 2. Mätvärdet ges i ett för instrumentet kalibrerat värde mellan och 999.

Indikering används för att bedö. Denna nya fuktmätare har en helt ny design, bakgrundsbelyst LCD-skärm och ett intuitivt användargränssnitt. Informationen i denna broschyr lämnas i god tro.


Annonsen listad under Övrigt, Mätutrustning, Produkter. Eftersom användningen av instrumentet. Oförstörande fuktkvotsmätare. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Instrument för att mäta temperatur och fukt.

Både för inomhusklimat och utomhus. Det är en professionell fuktmätare , eller också kallt hygrometer. Den kan indikera fukt i. Amphenol Thermometrics (UK) Ltd. Crown Industrial Estate.


Descubre (y guarda) tus propios Pines en Pinterest. Mätforum AB descrubrió este Pin. Visst - kanske lite omständligt att organisera. Man får ett snabbt och fingervisande resultat på om det är nödvändigt att vidta åtgärder för ytterligare fuktutredningar.


Read what people are saying and join the conversation. Du kan dessutom indikera fukt på plastmatta och kakel. Medföljande tillbehör Mätspetsgivare . Arbetsmetod: Knacka i golvet, är det betong eller golv med spånskiva?


Kontrollera att drägerpumpen inte läcker, kläm ihop den och håll för . Snabb leverans, öppet köp i dagar och riktigt bra priser ! De är uppskattade för sin . SurveyMaster fuktmätare är en kombinationsmätare, med mätspetsar för mätning i mjuka material.

För snabba oförstörande fuktmätningar i väggar, tak och golv. Fuktkvotsmätare och fuktindikator i ett! Fuktmätaren Surveymaster används .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.