måndag 29 augusti 2016

Elmia jaktmässa 2017

För den som inte är köpsugen går det minst lika bra att vara på plats enbart för . Ytterligare kontaktinformation. Hitta din jaktmässa här. Om det är någon jaktmässa vi missat så tipsa oss gärna på.


Mässan för alla som älskar natur, friluftsliv och jakt.

De vill se, testa och ta till sig nya kunskaper. I samarbete med de ledande organisationerna inom jakt, fiske och hundsport arrangeras produktutställningar, skytteövningar inomhus och utomhus, hundaktiviteter och seminarier. Strålande sol och värme på lördagen, ösregn på söndagsförmiddagen. Men när det handlar om jakt spelar det ingen roll. Därmed är det klart att mässarrangören slår upp sina portar på Ellinge slott 27–augusti, samma helg som Skånska jakt- och fiskemässan arrangeras på Bosjökloster.


Swedish Game Fair AB arrangerar följande event. Vi kommer göra en ny jaktmässa i Skåne nästa år.

Vår nya satsning i Skåne blir en regional utomhusmässa med fokus på jakt . Leif Mannerström lagar vilt och inspirerar till nya kökskunskaper på scen. Elmia Game Fair jaktmässa. Det pågår en mängd skytte- och hundaktiviteter och den som vill bli underhållen kan bland. Följ med oss på jaktmässa och träffa nya vänner! Bland annat berättade experter om björnjakt, vargjakt och viltvård.


Svenska Jägareförbundet hade också ett område med information om svensk vildsvinsjakt och med kunskapstest om viltspår eller bedömning av skador på en skottplats inför ett eftersök. Pressinbjudan: Välkommen till jaktbranschens viktigaste träffpunkt! Och då menar jag representanter från varumären, återförsäljare . Förra året tvingades Bosjökloster ställa in sin populära Jakt- och fiskemässa. Nu gör slottet en nysatsning med mässan som kommer tillbaka sista helgen i augusti nästa år. Det blir ingen Skånska Jakt- och Fiskemässan, SJFM, på Bosjökloster i år.


En jaktmässa med imponerande siffror. I strålande väder var inte minst utomhusarrangemangen uppskattade, även om det fanns mycket som lockade i de stora utställningshallarna. Sveriges största jaktmässa är igång.

Vi är fantastiskt nöjda. Vi vet att jaktintresset ökar och det blir fler och fler som tar jägarexamen. Buss Malung-Dansbands- veckan. Ett helt skepp fyllt av jaktaktiviteter!


Hundratals jägare kan inte ha fel – räkna med att jaktkryssning kommer bli en riktig snackis. Det blir ett helt dygn av föreläsningar, jaktmässa , workshops,. Mottot lyder: Designade produkter för arbetande hundar och aktiva människor. Inne i hallarna står produkterna i fokus.


Utställarna visar upp det allra senaste inom jakt, fiske och hundvård. Här hittar jägaren vapen, ammunition och mycket annat. Utrustning för sportfiske och tillbehör för jakthunden finns också. Utomhus finns aktiviteter och uppvisningar.


Walter Borgs Jaktmässa 6- 7maj! Den första mässdagen var den bästa mässdagen vi haft någonsin, alla kategorier, helt fantastiskt. Vi har haft fullt i vår monter från dag ett. Just det här med att besökaren kan komma in och få råd och hjälp direkt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.