tisdag 23 augusti 2016

Tigersågblad lecablock

Hårdmetallbelagt blad för leca, tegel och lättbetong. Visa filter Stäng filter. Men när några redan murade block skulle kapas ville jag inte riskera att dom skulle spricka helt fel, så då blev det Biltema billiga tigersågblad som räckte till 2- kap innan tänderna helt försvunnit. Men det var ju bara kap det gällde, så. För sågning i trä och metall.


Med fäste som passar de flesta typer av tigersågar.

TIGERSÅGBLAD DEWALT 457MM HM FÖR TEGEL, LÄTTBETONG, LECA. Ett bladserie av Heavy-Duty typ med hög bladrygg av höglegerat stål samt tänder av hårdmetall. Avsedda för material såsom tegel, lättbetong, siporex, lecabetong samt . Tillsammans med en progressiv tandning ger det upp till snabbare kapning jämfört med standard karbidbelagda blad. För kapning i nötande material som glasfiber, cementplatta, spånskiva, gummi gjuten aluminium, lättbetong och leca. Perfekt kapning i lättbetong och Leca Universalskaft Passar alla typer av tigersågar Solid blad konstruktion För mindre vibration vid användning Agressiv.


Cement- bundna fiberskivor. Tigersågblad för lättklinker, Siporex m. Separatlödda hårdmetalltänder med lång livslängd biter snabbt med kraft genom all vanlig byggsten Hitachi tigersågblad ärförsedda.

Blad med hårdmetalltänder. Välkommen till Hyrsam - Din maskinuthyrare i Piteå. Symbol Bricks Tegel, oarmerad lättbetong, leca. Porös betong, Siporex, autoklaverad luftad betong (ALC), Leca , gipsblock 1mm. Sågblad med hårdmetalltänder för elektriska tigersågar.


Förstklassigt tigersågblad med lång livslängd för snabb kapning av metall i lätta till tunga rivningsarbeten i metall. Lämpliga för bearbetning av tegel, oarmerad lättbetong och leca. Levereras i SB-förpackning om blad. Grov, för rivningsarbete med trä och spik samt armerad lättbetong, leca. Tillverkad i Bi-metall som är en kombination av snabbstål och verktygsstål.


Special for Brick-tigersågbladen gör att du sågar byggmaterial som tegelsten, lättbetong, Leca , cementplattor. Bosch- tigersågblad passar alla vanliga tigersågar. Beställningsinformation. Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner.


Sågblad Lenson är proffsens produkter som alltid finns på lager.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.