måndag 27 april 2015

Arbetsbelysning led batteri

Stativ för arbetsbelysning. Flyttbar arbetsbelysning på golvstativ. Bridgelux COB LED - chip. Väljer du en energisnål LED -belysning, som till skillnad från halogenstrålkastaren inte blir het, så minskar du risken för brand och brännskador.


Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma V- batteri och laddare passa. Armaturen är perfekt att använda i alla tänkbara situationer där du snabbt behöver belysning.

Kompakt arbetsbelysning med 20W effekt. Lampan har kapslingsklass IPoch är skyddad från vatten. Inbyggt laddningsbart batteri som ger en lystid på ca 4-timmar. Med på köpet får du en praktisk ställning som går att svänga . Du hittar massvis med arbetsbelysning och bygglampor hos oss på TOOLAB.


Airam Floody är en mycket kompakt, effektiv och stilren arbetsbelysning. Laddningsbar LED -strålkastare. Kraftfull batteridriven LED strålkastare som arbetsbelysning.

Vi har lampor av såväl LED som halogentyp och strålkastare som ger en förvånansvärt stark belysning. W LED , 1lm, tre ljusnivåer 3-h beroende på läge, 3st AAA batteri (ingår), vattentålig . Fri fragt ved køb over 49-. Anslutning - Spänning, batteri.


Funktioner arbetslampa, Olika belysningslägen, Magnetisk fot, Töjbar. Arbetslampa typ, Arbetslampa. Utrustad med handtag och vägghänge. Drivs med Milwaukees Li-ion batteri på 18V. Om du letar efter en prisvärd belysning av din arbetsplats så har vi en mängd lampor med LED - eller Xenon-ljus.


Köp billig arbetsbelysning här! Stort utbud av arbetsbelysning av olika modell från kända märken. De spekulerar vidare om att placeras små LED -lampor inuti gripen på skotaren. Men det kanske största är att de . Drivs av alla Milwaukee 18V batterier och upp till timmars driftstid på lägsta ljusnivån, timmar på medium och timmar på högsta ljusnivån med ett Ah batteri.


IPklassad och godkänd. Lagerstatus: Skickas från oss inom 1-dagar. Produktbeskrivning Tipsa en vän .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.