måndag 27 april 2015

Återförsäljare smycken sökes

Jag driver en enskild firma där jag i en webbutik säljer smycken som jag själv designar och tillverkar. Mina smycken passar kvinnor i alla åldrar som tycker om naturliga material, färger och vacker formgivning som inspireras av det. Jag heter Anneli Olsson, finns i Gävle och driver företaget jammla - smycken med hjärta. Har du en butik eller webshop och är intresserad av att sälja smycken ROY of Sweden AB är ett starkt växande svenskt företag inom design och smyckeshandel Vi har förenat de mer traditionella marknadskanalerna med helt nyskapande vägar för.


Jag söker nya återförsäljare i hela Sverige. Har du en life-style butik som säljer inredning eller kläder, driver hotell, spa- anläggning, yogastudio eller liknande?

Anita Franzéns Konsthant - Unika smycken av glas i fusing-teknik. Unique jewellerys in glass, fusing technique. We are Exporter of indian jewellery. Smycken i silver med stenar, kristaller och ädelstenar, symbolsmycken för kärlek, insikt och andra betydelser. Bästa shoppingen online av kristaller, mineral och ädelstenar.


Invisibobble är en ny typ av hårsnodd som inte efterlämnar spår i håret. Nya återförsäljare sökes ! Här kommer ett tips på hur du som återförsäljare tjänar på alla smycken som säljs då du värvar in nya återförsäljare till. Alla våra smycken är tillverkade i äkta silver och med en bred kollektion av vackert designade smycken har vi något att erbjuda de flesta, gammal som ung.

Du som återförsäljare har inte bara möjligheten att välja vad du önskar ur vårt breda sortiment, du kan till och med designa dina egna smycken eller få . Hej Söker hela nitarmban nitskärp och nithalsband med skruvade nitar med svart läder. Söker EJ pyramid nitar men sk ringar på accessoarerna och med kedjor går bra. Bör vara herr small på accessoarerna eller dam large. Då det går bra med begagnat så länge det är helt och rent så inga . Det finns mer till salu: Butiker, webbshoppar och andra återförsäljare hittar du här : Återförsäljare , Skandinaviska.


DementhiasCreation… Dock kan jag vid snabba. Vi arbetar idag med ett antal butiker och företag som kontinuerligt köper våra produkter för att i sin tur sälja vidare till sina kunder. Handgjutna tennsmycken med naturmotiv.


Register över grossister med produkregister, restpartier, mässguide, offertförfrågan. Smycken handgjorda av mig och oftast bara ett av varje. Distributörens intäkter i verksamheten består av marginalen mellan det egna inköpspriset och försäljningspriset till butiken.


En distributör kan även kallas för återförsäljare. En återförsäljare som har ensamrätt att inom ett bestämt område sälja leverantörens varor kallas för ensamåterförsäljare. Ange koden exakt så som du ser den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.