måndag 27 april 2015

Begagnad cnc fräs trä

Indukta Technologies AB. Stefan Eriksson Data Teknik AB. CARLSTAD MACHINETOOLS AB. Vi har alltid ca 2maskiner på lager, både nytt och begagnat.


Vi köper också in maskiner, har ni . Nedan kan du söka efter en specifik maskin som finns i vårt lager.

Vi är vana att jobba med kunder och projekt som ställer höga krav på både verktyg, service och vår innovationsrikedom att skapa lösningar som ger kunden en . Du kan även finna massa artiklar som hjälper dig på vägen till att bygga en maskin som verkligen . Support - utbildning - mjukvara. Välkomna till Burbage Maskin AB. Vi levererar maskiner och utrustningar från flera av Europas ledande tillverkare.


Här hittar du vårt breda utbud. Vi har ett stort utbud av begagnade maskiner och utrustningar för trä -, plast- och metallarbeten. CNC Svarv emcoturn 120P. Kolla in vårt stora utbud.

Denna maskin är bra för trä , plast och liknande material. Där hittar en komplett lista. Felet många gör är att köra maskinen för hårt så att pinnfräsen. Spec: Axlarna drivs av kuggrem och stegmotorer, Z-axeln drivs. MDF, plywoo aluminium och trä.


Små men kraftfulla bänkmaskiner som klarar de flesta. Om du vill fräsa hemma köp isåfall en begagnad manuell fräs som är inställd rätt. Kanske att en gravyrfräs är hanterbar men det är som sagt.


Vi har utmärkt kapacitet för att producera maskindelar av stål, för svarv och fräs med flerspindliga maskiner av stål, mässing, rostfritt stål, aluminium och plast. Träfräs, fräs , Cnc , fräsmaskin, cncfräs, planmöbel, trä , biesse. Det här är en maskin som finns i många olika storlekar.


Köp och sälj Fräsar i auktion och till fast pris på Tradera. Fynda Maskiner i massor av auktioner. På länken nedan kan du få en översikt på de olika varianterna.


GRATIS annonsering för alla. Fler aktuella händelser . Annonsera begagnade och nya saker. Med konsekvent innovation och konstruktiva tekniker sätter vi ständigt nya standarder och med våra varumärken FELDER, FORMAT-och Hammer lyckas vi, utan att kompromissa, tillgodose de högsta individuella kraven som ställs av hantverkare, snickerier och industrier.

MDX-40A är en 3D-maskin för att skapa exakta och komplexa prototyper. Maskinen klarar av en stor mängd material och skapar en slät yta. Arbetsytan är 305x305x105mm.


Maskinen har nödstopp och en huv för en ren, tyst och säker arbetsmiljö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.