tisdag 21 april 2015

Elbjörn värmefläkt 2kw

En värmefläkt för dig som vill ha svensk kvalitet! Använd vår tjänst för att göra det bästa köpet av El-Björn VF 21A. Med 230V fläktmotor och effektväljare för ventilationsläge halv och full effekt, rostfria rörelement, steglös termostat och överhettningsskydd.


Elbjörn värmefläkt 2KW VF21A hög kvalite till bra pris hos Elbutik. Byggfläkt för att värma upp en verkstad eller ett bygge etc. Robust konstruktion i korrossionsbeständig förzinkad stålplåt, kan enkelt hängas på väggen med medföljande konsol.

Elementen är konstruerade för optimalt luftflöde och snabb uppvärmning. Kraftig fläktmotor med låg ljudnivå. Det styrande rastret på framsidan håller ihop luftströmmen och ger en lång kastlängd. Den kraftiga fläktmotorn, med låg ljudnivå och nya elementkonstruktioner ger stor luftcirkulation och snabbare uppvärmning. Denna fläkt kommer med ett fäste som även tillåter upphängning på väggen.


Kompakt liten värmefläkt med en ef- fekt på 2kW och en höjd på endast centimeter. Fläktarna är utrustade . Citat: Ursprungligen postat av RovAnkan. Vill du hyra denna produkten, ring någon av våra depåer: Luleå, Piteå,.

Byggvärmefläkt hetvatten 30KW Elbjörn TF 30. Uppvärmning, torkning eller kylning av byggnader kan bli både. Frico och Tiger Psamt 2kw. Undercentral STITEC UC 32. Säljes i befintligt skick.


Yleisnimi ja tuotesarja. Toimittajan tuotekoodi 2. Före detta hyrobjekt för proffsbruk. VÄRMEFLÄKT ELEKTRA C 6KW. Parti med 3st Elbjörn 2kw värmefläktar. Vi på Sund maskinuthyrning har maskinen och kan leverera den till dig.


Här hittar du den värmare som höjer temperaturen på ditt bygge och ett brett sortiment av avfuktare för byggarbetsplatser och andra temporära installationer . Värmeavledande plasthölje. Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion. Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm.


Du som har produkter som du vill sälja . El-björn fläkt 2kw 220v - el-björn fläkt 2kw 2V Termostatstyrd Lite använd.

Raychem AT-TS-elektronisk termostat. Vi har monterat en 2kW värmefläkt (fabrikat ElBjörn ) centralt i salongen. Den värmer gott och torkar ur båten bra då det inte är allt för kallt ute.


På kalla vinterdagar så ger den en temperatur på runt grader i båten då den har fått gå en längre stund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.