fredag 24 april 2015

Vxonews icon

Följ bygget av Icon Växjö. Om två år ska Icon Växjö stå klart i Arenastaden. Arbetet är i gång och ni kan följa det här via en webbkamera. Bilden uppdateras var 15:e sekund.


Webbkamera: bygget av Icon Växjö.

För en större bild - klicka här. Växjö Fria Gymnasiums elever har fått en helt ny. Tillsammans med en arkitekt har skolledningen med . Under tisdagsmorgonen blev det känt att EY . Läs alla artiklar om Icon Växjö på Vxonews här.


Bygget av Icon Växjö har nu nått sin fulla höjd på meter. Samtidigt om arbetet pågår fylls huset med framtida hyresgäster.

Nu är det klart att Nordea lämnar sina lokaler i centrum för att flytta in i Icon Växjö. Det är glädjande att intresset för kontorslokaler i Icon är stort och vi vill passa på att välkomna våra . I samarbete med 3dVision har Icon tagit fram en film som visar områdets förändring från Värendsvallens start till vad som komma skall med Växjös högsta byggna som är meter högt. Byggnaden, som bland annat ska innehålla bostäder, skola och restaurang, har nu nått sin fulla höjd på meter.


Växjös nya landmärke, Icon Växjö, byggs för fullt vid Arenastaden. Smålandsposten rapporterar att intresset för att köpa en av Icons 2lägenheter har varit stort och att det inte finns många . Nu kan du via en webbkamera följa bygget av ICON. Var 15:e sekund uppdateras bilden. Snabba nyheter, sport, nöje och bloggar.


Vi söker en entreprenör att driva skybaren! Vi för förnärvarande diskussioner med flertalet intressenter om att driva skybaren på ICON Växjö. Se APP Properties v Henrik Swahns kommentar till VXOnews nedan. Det är VXO News som uppmärksammar hur snabb försäljningen var av hela 1lägenheter i nya Icon -bygget.


Det rör sig framförallt om studiolägenheter - fullt utrustade ettor. Det har varit en fantastisk respons.

Flera av de som investerat i en lägenhet är föräldrar som vill köpa ingångsboenden till sina . Vxonews använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webb. Under nästa år flyttar flera företag in i ICON Växjö. Ett av dem är revisionsföretaget EY. Allt material på vxonews.


Vi är fantastisk sugna på att. Titta in i nya HM i Växjö. På onsdag öppnar nya HM i centrala Växjö. Read about Sigma Technology and Icon in Vxonews (article is in Swedish). For more information, contact . Sigrid ramlade utomhus - då räddades hon av .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.