fredag 24 april 2015

Gratis appar till ipad barn

Här hittar du gratis barnappar för iPad. Inga köp i appen , ingen tredjepartsreklam. Endast bra gratis appar. På denna sida tipsar vi om gratis appar för barn.


Tipsen uppdateras dagligen och de senaste bästa tipsen ligger alltid först i respektive lista.

Vi rekommenderar endast appar som vi testat och gillar. På Pappas Appar hittar du roliga och lärorika spel för barn. Testade och godkända av föräldrar och pedagoger. Ett busenkelt minipiano som är roligt för nästan alla barn åtminstone en liten stund. Har även inspelningsfunktion som är mycket populär.


Ett trumprogram där man får . Läs recensioner, jämför kundbetyg, se skärmavbilder och läs mer om Spel För Barn - Barnspel appar. Hämta Spel För Barn - Barnspel appar för.

Hämta App för barn - Spel appar barn för att använda på din Apple TV. Hämta Barnens Pussel - Spel för barn för att. The Barn Of Kinder Kids. Appar för lärande - recenserade av lärare.


Alltid kopplat till läroplanen. Tips på bra appar till barn. Det finns massor av appar som passar barn. Många av dom är dessutom inte bara roliga, barnen lär sig samtidigt som de spelar.


Happi läser från Happi Papi Happi läser är. Här har jag bara listat några få av apparna som jag har i min padda. Jag brukar skilja på spelappar och på öppna appar.


Här är tre gratisappar för barnen - sysselsätter de yngsta teknikanvändarna. De flesta är av pedagogisk karaktär och. Appen visar hur man som vuxen ger första hjälpen vid olika olyckor. Röda Korset har en bra första hjälpen- app som också är gratis.


Pris: kroDaniels kommentar: Ett digitalt . Vi testar massvis med appar här på Mobil.

Nu har vi valt ut våra favoriter för de mindre familjemedlemmarna. Vi har gjort om vår hemsida! Pris 7:- Finns också i en gratis -version (lite) med färre djur.


Genvägen är en berättelse om två barn som hamnar i ett äventyr på vägen hem från skolan. En musik- app som lär dig spela tidlösa klassiker på olika pianotangenter – och massor av ljus! De enklaste funktionerna kan också användas av de minsta barnen. För barn från mnd Pris: Gratis.


Här kommer ett tips på en utbildningsdag den mars i Stockholm på ABF-huset. Det är Svenska Dyslexiföreningen som anordnar en utbildningsdag med titeln Goda grunder - lycksam läsning. Den vänder sig särskilt till dig som arbetar med lite yngre barn och elever (förskola, förskoleklass och lågstadie).


Storhelgen kommer och surfplattorna kommer att gå varma, vad finns det för kloka och busiga appar för barn ? Vi tipsar om bästa appar för barn mellan tre och år. Välkommen till Bamses värld! Här kan ni se på film hos Lille Skutt, lyssna på musik hos Bamse eller hälsa på hos Skalman och läsa böcker. Appen är gratis att ladda ned och ni kan prova alla aktiviteter utan kostnad. Ni kan enkelt köpa till filmer, böcker, musik och pyssel i appen.


Innehållet som kan köpas finns i . Topplista Gratis Utbildning Appar till iPad på App Store Sverige - iTop Chart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.