onsdag 29 april 2015

Konstiga yrken

Känner du till världens konstigaste jobb? Tidningen The Guardian har publicerat hela av udda jobb. Klicka dig vidare bland de ovanligt udda arbetsuppgifterna. Yrket väckare uppstod under industrialiseringen då arbetarna var tvungna att kliva upp i tid för att hinna till fabriken.


Jobbet bestod helt enkelt i att få folk att vakna. Det framgår ej om snoozning erbjöds.

Isbergs-flyttare, hundmats-smakare eller främlings-mysare? Tycker du att ditt jobb suger. Det finns de som har mycket konstigare jobb än ditt.


Artikel Håll i hatten, nu kommer frågan ingen förr har ställt. Här är yrken som är utöver det vanliga. Vad vill du bli när du blir stor? Lärare, läkare, sjuksköterska, kontorist, butiksbiträde känns alla så vanliga och ordinära.


Jag tror vi alla glömmer bort hur många yrken det egentligen finns att välja mellan. Kanske är det något av de följande jobb som .

Svenska Dagbladet listar i ett bildspel en serie konstiga yrken. Bland annat det där som går ut på att lukta under andras armhålor. Det sker på flera laboratorier – USA nämns som exempel – och det är inte bara armhålor som de anställda luktar på.


Bowlingkäglor ställdes upp av småpojkar, sjusovare väcktes av män med långa käppar, och liktjuvar skaffade färska lik till läkare. Rullar på dasspapper på dassrullar. Dassrulle pappersperforerare, perforerar dasspapper var cm.


Tandpetartäljare, täljer exklusiva tandpetare av hela träd. Bara trädets hårda kärna används. Kondomtestare, oklart hur men alla . Vi berättar namnen på yrken som du troligen inte vet namnet på. Det är yrken inom logistik vid frakt, skådespeleri på teatern samt dörrvakt. Slå till mot den kapitalistiska staten så att det syns och hörs, slå mot de svaga punkterna, framkalla den kapitalistiska statens repressiva tendenser, få dem att kasta masken och visa sitt rätta blodiga ansikte, arbeta i små grupper, lita inte på någon, döljer mitt i folkhavet, isolera er inte i alltför konstiga yrken eller beteenden . Yrken som polis, lärare och kassörska är vanliga yrken, men visste du t. I denna artikel får de reda på det, plus ett antal till konstiga yrken man kan ha!


Mustettikettsagent: Ändrar mustettiketten efter högtid. Vattenrutschtestare: Testar . Arbetsterapeut Sammantaget stor brist, men varierar över landet. Antalet kan fördubblas framöver enligt SACO.

Arkitekt Brist på grund av byggboom och pensionsavgångar. Audionom Jobbar med hörselnedsättningar. Hög medelålder inom yrket med mycket . Vi började snacka om sexiga yrken utifrån en lista över de yrken som är mest ( och minst) benägna att skilja sig. Och sen pratade vi om sexiga saker i. I dagens video går vi igenom lite helknäppa yrken!


Släng in en tumme upp om du gillade klippet och glöm inte att prenumerera på min -kanal. Det år så mycket mindre sagt, som det år oafgjordt ånnu, och torde blifva i generationer oafgjordt, om på den konstiga byggnad äf samhållen, som genom skiljandet af yrken , af classer och af skyldigheter, i stort och en detaille, uppstod inom Europa, det önskade templet af mensklighet med dess enkelt rena architecture ens . Duration: minutes, seconds. De har gjort en massa konstiga och som vi tycker knäppa grejer, säger Christian Eidevald. Men när det sker ett övergrepp och en man gör någonting,.


Till största delen beror det på att kvinnor i allt högre grad väljer mansdominerade yrken som kräver högre utbildning. Män går också i något större utsträckning in i jobb där . Många väldigt konstiga yrken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.