torsdag 23 april 2015

Arbetsplattform bauhaus

Med Telesteps arbetsplattform. Grundställning 3m Byggnadsställning tillverkad i aluminium av hög kvalité. Kan monteras snabbt och utan behov av extra verktyg, detta grund av sin presspa.


TRAPPSTEGE STABILOMAT MINI STEG 55M. Aluminiumstege med stor plattform ! Dubbelsidig alumintrappstege med en stor plattform som mäter hela 200x350mm.

Denna universella aluminiumstege är ideal för arbete i och omkring hus, trädgård eller verkstad. Med få handgrepp kan den byggas om till trappstege, dubbelstege eller arbetsplattform. Tack vare det robusta materialet håller den för belastning på upp till 1kg. Med de hjulen kan ställningen lätt rullas till den önskade . Den vikbara basmodulen är mycket enkel att montera.


Lätt vikt och kompakta mått gör ställningen smidig att transportera och förvara. Basmodulen kan rullas genom dörrar i standardstorlek utan att fällas ihop. Stegpinnarna i ramarna är utrustade med halkskydd.

All klättring sker invändigt, uppstigning till plattform sker via . Byggnadsstege 2xsteg Sammansatt av två ledare var och en med en tvärbalk och en fribärande arbetsplattform. Ballastvikt 10kg Ballastvikt som används som stabilistator till . Stegar och byggställningar från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Byggställningar är ofta nödvändiga vid renoveringsarbeten.


Många väljer att hyra en ställning men har du en egen ställning och en bra stege så får du större frihet. Med en stege jobbar du säkrareDu ska inte vara rädd för att utföra arbeten på hög . Välkommen till BAUHAUS Kampanjblad! Här kan du läsa vårt senaste kampanjblad som är fullt med toklåga priser. För att vara säker på att alltid veta det senaste på BAUHAUS prenumera på vårt nyhetsbrev! Om du har frågor så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.


Vi marknadsför de ledande märkena och hjälper dig att finna en lösning som du blir nöjd med. Allt från enkla produkter till specialanpassade specialkonstruktioner i aluminium och syrafast stål. Genom att en arbetsplattform fogas till skjutstativtruckarna i serien BT Reflex R blir det möjligt att styra trucken på tio meters höjd. Slå även en lov in på Bauhaus och kolla in deras arbetsplattform.


Den kanske inte är den bästa, men den är betydligt billigare än på K-Rauta.

Den har inga bra hjul, men den är så lätt att man enkelt lyfter den och ställer den där den . Det stegliknande ramverket och den träbelagda plattformen med genomgångslucka gör det väldigt enkelt att jobba i ställningen. Plattform ingår i denna våning. Trappor, avsatser eller sluttningar löser Climtec enkelt genom att kompensera för höjdskillnader med de tätt placerade tvärstagen. Fötterna är utdragbara och skjuts . Kan användas som vanlig rak stege, arbetsplattform eller vinklad stege. För målare, snickare, hemmafixare m. Hopfällbar för enkel förvaring och transport.


Med mark- och väggstöd för säker användning. Säkra låsanordningar vid varje led. Typkontrollerad som stege. Arbetsplattform av galvad plåt. Lediga Truckkort jobb i Landskrona på Indeed.


Stege med arbetsplattform , presenningar. Spiraltrappa från Bauhaus. Alltid bra priser på Lekredskap hos Bygghemma. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.