måndag 27 april 2015

Trycktank utombordare

Fanns en liten pump på tanken för att bygga upp ett övertryck för att kunna starta efter tankning, . Två tankar till en motor, hur ansluta? Skruvlock med avluftningsskruv, anslutning för bränsleslang och inbyggd reservtank. Jag har alltid undrat hur bensinmatningen fungerar på en enkel utombordare med så kallad trycktank.


Eftersom tanken oftast står under motorn måste bensinen s. Bränsleslang utombordare - luftinsläpp - Mek.

Koppla till extern tank till liten utombordare. Med bärhandtag, skruvlock, avluftningsskruv och anslutning till bränsleslang. Stockholms mest centrala butik för båttillbehör. I vår butik hittar du allt du behöver i tillbehör till din båt.


Behöver du en större tank? Eller du kanske vill montera ner bränsletanken i ett stuvfack? Utombordare Lång rigg 4hk, Mercury.


Vi har bränsletankar i olika storlekar o. Fördelar med en 4-taktare från Mercury Avgasutsläpp genom propellercentrum Integrerad bränsletank samt anslutning för separat tank FSailPower har batteriladdning och en större propeller för segelbåtar samt avgasutsläpp på växelhuset ovanför propellern.

För mer information om våra båtmotorer, tillbehör och reservdelar besök vår webbplats! Har googlat runt lite men inte hittat nåt (eller så letar jag på fel ställen). Nån som vet vars man kan hitta en sån (om de ens finns)? Den som följde med min nya motor var så bred och gick ej ner i stuvfacket, så nu kör jag med en liters och det är i minsta laget.


Min förra motors trycktank var högre och gick då ner. Bensin som förvaras länge förlorar de lättaste beståndsdelarna, vilket innebär att motorn kan bli svårstartad. Om det inte är möjligt att hålla bensinstanken tom så skall bensin förvaras i en tät dunk, jeepdunk eller trycktank för utombordare , med väl förslutet lock för att undvika . Sverige: Maskintyp: Baklastare. Pelle Pantzar lär oss hur en motor fungerar. Han är elev på Marina läroverket och berättar hur man får jobb i. Kort rigg, inbyggd tank.


Köpt ny nu sommaren -17. Nyservad och har gått endast timmar. Helt i nyskick inkl instruktionsbok. Vi är ett fullservice företag med nyförsäljning med Suzuki års garanti, service och reparation av Suzuki utombordare.


Kontakta oss för offert vid köp av Suzuki utombordare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.