fredag 24 april 2015

Debattforum

Utvidd svar, Kvinne forum, Olje og e. Brukernavn: Passord: Husk meg: Har du glemt passord? Bør det være kunst i rundkjøringene? Politikerne i Stjørdal sier nei til kunst i trafikken.


Flertallet mener det kan være til fare for trafikksikkerheten.

Senterpartiet mener det blir for dyrt å beholde trikken i Trondheim. Hva bør en ny kommune på Fosen hete? Temaoppgaver: Hva er det som lurer der ute i mørkret?


I den forbindelse endrer vi overskriften fra debattforum til dialogforum denne gangen. Dette forumet er for medlemmer i LaH NSF. Tema for dialogforum er forebygging, avdekking og håndtering av vold og overgrep. Et av Norges største forumer legger om praksisen etter helgens terrorhandlinger i Oslo og på Utøya.


Formann: Even Trygve Hansen e-mail: even.

Direksjonens representant:. Frågor eller synpunkter som lämnas här ska vara av politisk karaktär. Inläggen får vara anonyma. Alla inlägg kontrolleras av moderator innan de publiceras. Olagligheter som hets mot folkgrupp, förtal och . Skriv inn medlemsnummer og passord nedenfor.


Mangler medlemsnummer eller passord. Den virtuelle bardisken, her kan du krangle på quizresultater eller juge om forrige lørdag. De ansatte på Bohemen svarer på spørsmål. Temaer kan spenne fra politisk situasjon i Midtøsten til debatter om hijab og niqab i Norge. Dette bredte feltet skaper spørsmål rundt blant annet menneskerettigheter, diskriminering, . Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, företagsinformation med nyckeltal, öppettider, m. Debattforum i Göteborg, Nyhagen 37.


Jeg var på vei til å legge inn en kommentar i Gules tråd: `Humanistkupp på verdidebatt`, men ser nå at den er stengt. En av debattantene stilte spørsmålet jeg. Replikk er et debattforum for refleksjon og bevisstgjøring.


Plattform för debattforuVi inbjuder till debatt kring hur fred kan uppnås i Israel och Palestina.

Vi välkomnar givetvis seriösa inlägg, som har andra utgångspunkter. Däremot kommer alla rasistiska och . Svensk Ungdom och Finlands Svenska Skolungdomsförbund debattävling i Katedralskolan. Hangö gymnasium, Pargas svenska gymnasium och Katedralskolan möttes för att tävla om vem som skulle få representera Åboland i den nationella finalen. See what people are saying and join the conversation.


Nytt og betre, med alle dei gamle innlegga på plass. Landets fremste debattforum for oss landbruksinteresserte har fornya seg. Hvis du ikke er medlem i debattforumet, må du først registrere deg. Det er to måter å gjøre det på: a. Opprett brukerkonto på Digitalarkivet via innloggingsportalen (og også få tilgang til forumet).


Meld deg bare inn i forumet. Fullt mulig, men vi anbefaler .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.