torsdag 23 april 2015

Pressa hydraulslang själv

Funderar du på att köpa slangpress? Spelar ingen roll, vi har pressen för just ditt ändamål. Skarva kopparrör som styrservo rör med gänghylsa.


Hydraulslang hur gör ni skruvar själva eller. Detta examensarbete utfördes i samarbete med LKI Käldman Ltd i Bennäs.

Uppgiften var att utveckla en standard för att kunna precisera och tolka beteckningar på de hydraulslangar som används, allt på ett logiskt och . Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner. Hydroscand har marknadens bredaste sortiment av slang och kopplingar inom både hydraulik och industri. Ett 50-tal butiker i Sverige. Har börjat fundera på att köpa en egen slangpress. Här kan du själv sätta ihop din egna stålomspunna bromsslang.


Parkrimp No-Skive skalningsfria . Vi har två olika bromsslangar att välja på.

Det ena är den klassiska stålomspunna bromsslang med ptfe innehåll och den andra är stålomspunnen slang med ptfe innehåll och svart plast överdrag. Hur om helst så försöker jag lära mig att göra så mycket saker som möjligt själv sedan min man gick bort för två år sedan. Finns firmor som pressar hydraulslangar åt dig medans du väntar så får du en exakt kopia. Statisk elektricitet som fjuttar på bensinångorna i påfyllningsröret har man ju hört talas om, men jag har aldrig upplevt det själv.


Det enda SWEDOL inte kunde ta var stålomspunnen slang. Vanlig hydraulslang (NBR) tål inte Een längre tid. Leveranstidningen Entreprenad fick lära sig ett och annat om hydraulslangar när vi hängde med Thommy Hiller under en dag – mannen som dränkts i olja. Thommy pressar sedan samman delarna till en funktionell hydraulslang i slangpressen. Pressning av hydraulslang.


Vi hjälper dig med slangpressning till dig under tiden du väntar, och om du inte vill skruva själv så löser vi såklart det! Vi använder oss av Gates hydraulslang vilka . Swedol, Hydroscand samt Dunlop Hiflex är alla exempel på firmor som kan pressa sådana här slangar. Har själv arbetat på en av dem i år med detta.


Dock så kan det, som någon tidigare skrev, fungera minst lika bra med en slangklämma. Så länge det inte handlar om hydraulslang förstås). Undra om man kan använda hydralslang som bränsle slang i bilen?


Med tänkte på att jag har tag på hydralslang och koppel och kan pressa det själv gratis.

Stå att det ä aneller anmen det ä ju där man skruva fast slangen utan rent inne i dom där . Det är värre med hydraulslang. I så fall pressar man ny riktig kvalitetsslang. Så talar en kontrollmänniska, som själv summerar in- och utgifter på kontoret, likväl som han själv klättrar upp bland vindfällen för att titta till personal och maskiner. På samma sätt är det med utrustningen för att pressa hydraulslang , som de servar andra i branschen med. Dom ända kopplingar som går att meka med själv är skärringskopplingar men man får då byta skärringen och instickshylsan.


Sen går man till en firma som har utrustning för att pressa hydraulslangar , förhoppningsvis så har dom en passande hylsa till din slang och koppling och vill pressa ihop dom åt dig. Kopplingen kommer att hamna rätt av sig själv. Alla hydraulslangar går sönder iblan det är bara en fråga om när. Placera pressringen ovanpå pressbackarna.


Märkte detta för någon dag sedan. Dålig pressning till kopplingarna eller varför ser det ut sådär?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.