onsdag 29 april 2015

Lasermätare bauhaus

Liten och smidig lasermätare från Makita för precisionsmätning! Avståndsmätare med enkel användning. Mät upp avstånd med detta verktyg som används med endast två knappar.


Har en upplyst display för enkel avläsning. Laseravståndsmätare PLR 50C - Den nya mätstaven för perfektion. Exakt mätning av avstånd på upp till m med laserteknologi.

Bekväm dokumentering av mätr. Syftningslaser PLL 3Set Perfekt nivellerad vertikallinje ger ännu fler användningsområden. Projicering av diagonaler – in i minsta vrå tack vare låsfu.


Krysslaser PLL(set) Får idéer rätt upp på väggarna. Projicerar ett laserkors och separat inkopplingsbar horisontal och vertikal laserlinje. Tredimensionell laser med magnetiska kläm- och vägghållare! CompactPlane- laser 3D är utrustade med stycken 360° laserlinjer för mångsidig användning.


Ger horisontella och vertikala laserlinjer Robust korslaser som är enkel att använda. Pendellåsningen ger säkra förflyttningar och maskinen kan på ett enk.

Jämför priser och läs recensioner på Elverktyg. Välkommen till PriceRunner! Stort sortiment - Snabba lev. Har haft stora problem med servicen på Bauhaus.


Beställde en duschvägg i butiken i februari, och efter några dagar kom det en kille från Bauhaus som skulle mäta upp badrummet där duschväggen skulle sitta. Mätkillen hade inte med sig en lasermätare som överenskommet, men sa att någon annan skulle höra av sig för . Här kan du läsa vårt senaste kampanjblad som är fullt med toklåga priser. För att vara säker på att alltid veta det senaste på BAUHAUS prenumera på vårt nyhetsbrev!


Om du har frågor så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. En krysslaser använder du när du vill ha både vertikala och horisontala linjer . Nypris 699:- jag vill ha runt 399:- Supercross-laser compact. Korslinjelaser självnivellerande laserlinjer. Jag vill ha runt 150:- Vattenpass Stabila 80AM 40cm magnetiskt.


Nu har jag ett litet problem! Ska köpa en sån där lasermätare (om det nu heter så?) som hjälper. En helg helt i renoveringens tecken. Klä in fönstrens insida. Planen söndag: Såga och borra fönsterbänk.


Nja det tog lite mer tid än planerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.