onsdag 22 april 2015

Gödselcontainer säljes

Hos oss kan du själv välja ut din container och köper alltså inte grisen i säcken. Priser på de vanligaste containertyperna: 6ft CONTAIN. Maskinflak SISU ton Deluxe m -18. Lastväxlarflak typ bigabflak - 18.


Billiga transporter över hela lander. Annonsör, Karl-Erik Karlsson.

Mejla annonsören Karl-Erik Karlsson. Leta bland hundratals annonser över begagnade entreprenadmaskiner och finn en begagnad container. Köp en begagnad container fot. Vi har alltid begagnade fot i lager som ofta är i bra skick.


Sjöklassade eller till förråd. Begagnad container – fot och fot. Jag är intreserad av att köpa! Vill du hellre att vi ska ringa upp dig?

Klicka här så hör vi av oss inom kort. Köp använda Gödselcontainer på traktorpool. Förmånliga erbjudanden på högkvalitativa jordbruksmaskiner i ditt närområde. På HästNet hittar du alla beg stall och stallinredningar. Vi levererar containers och flak till skrot-, och återvinningsföretag.


Med egen verkstad och måleri för ombyggnationer och service. Du som söker begagnad container till salu – sjöcontainer, förrådscontainer eller avfallscontainer - hittar alla sådana objekt här. Du ser i objektbeskrivningen var i landet en begagnad container , som du är intresserad av finns. Perfekt mindre container för gödselhantering. Kan vara helt stängd när det inte används.


Transport kan ordnas i närområdet. Det ingår dock inte i priset. Vad finns det för sorts containers? Vad är skillnaden på en ISO container och en förrådscontainer?


En ISO container är byggd enligt de standarder och hållfasthetskrav som bestämdes i slutet av 50-talet. En förrådscontainer behöver inte vara byggd för . Vi kan även erbjuda helt kundanpassade containers.

Container till salu från Kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.