fredag 24 april 2015

Dräneringsspolare

Var och kollade på en dräneringsspolare till jordbrukstraktorn. Finns här någon som har byggt en sådan här eller vet var man kan köpa en billigare. Den ska användas till att spola jordbruksdränering. Anslut PPL-Rörspolare till traktorns hydraulik samt anslut vatten och du har en komplett dräneringsspolare. Vatten kan med fördels tas från diken och sjöar då vattenpumpen är självsugande upp till meter.


PPL-Rörspolare bygger på Dynasets hydrauliska vattenpump som har högt tryck och låg vattenförbrukning. Snöblad DOME wingmaster 420. Betseputs Bertie slagklippare. Dräneringsspolare 6mᵌ 400m . Vårt mål är att tillhandahålla bra maskiner och tillbehör till vettiga priser. Genom att vi själv importerar direkt från tillverkaren blir mellanhänderna färre.


Vi har tex stora lager av reservdelar och tillbehör till ogrässprutor, potatisupptagare, stenplockare, betupptagare mm. Byggt dräneringsspolare. En idé som han redan omsatt i praktiken är att använda sig av satellitbilder för att få upp snittskördarna. Han har även byggt en dräneringsspolare för att få bort surhålen på fälten. Mittemot Älvdalens gård . Sveriges största sökmotor för maskinannonser med alla maskiner till salu och maskiner säljes.


Hetvattentvätt - Kärcher. Borstmaskin till Stiga Park. Anmärkningsvärt bekanta låter. Sök efter nya eller begagnade saker. Ocoach is a multiplayer orienteering coaching game.


Below is the raw OCR text from the above scanned image. Här nedan syns maskintolkade texten från faksimilbilden ovan. Semiklippare liten, Östra. Ny plockdel till range Östra.


Fairwayklippare, Västra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.