torsdag 23 april 2015

Tidslinjer

Hvert kapittel inneholder tre oppgaver med ulik vanskegrad. Det er både kunnskapstest og kildeoppgaver under hvert kapittel. Elevressursen er gratis, men krever . Stoffmengden er redusert, men inndelingen i Norges- og verdenshistorie i alle tidsperiodene er beholdt.


Sammendraget er delt inn i flere små delemner og er skrevet i. Tidslinjer er læreverk for historie i videregående skole.

Eksempel på bruk kan være historiske hendelser, norsk litteratur eller diskografien til The Beatles. En kan kategorisere beslektede hendelser og emner, også de som overlapper i tid. I noen av verktøyene kan en også sette inn bilder, . Generelle lærerressurser til hele verket ligger i menyen under, mens ressurser til kapitler ligger under ”Til læreren” i de ulike kapitlene.


Om Portal-verket Lysbildepresentasjoner. Eldre historie Nyere historie Påbygging. Dato, Europa, Norge, Østfronten, Afrika og Midtøsten, Asia og Stillehavet. Japan opprettet marionettstaten Mandsjukuo i den kinesiske regionen Mandsjuria.


Adolf Hitler ble tysk rikskansler (regjeringssjef) 27.

Denne kategorien er for artikler som består av eller inneholder tidslinjer. Under vises av totalt . Se oversikten over viktige hendelser i tiden før, under og etter terrordøgnet 22. Her har vi laget to tidslinjer , en for barnehagen og en for barnehagelærerutdanningen. Hendelser som har påvirket utdanningen har også påvirket barnehagene. Hensikten med tidslinjene er å vise hvordan barnehagen og utdanningen har . Men det er ikke alltid slik at arket er stort nok og langt nok til å få med alle detaljene.


Heldigvis finnes det gode web-verktøy som gjør at du kan lage tidslinjen så innholdsrik og . Lister LMS evaluering tidslinjer ernæring mestrinsteam. I Rigsarkivets digitale tidslinjer for ungdomsuddannelserne kan du gå på opdagelse i originale kilder, samle viden og selv være med til at skabe forståelse og sammenhænge i centrale historiske begivenheder. BOKNYTT: Hvilken verdi har egentlig årstallslister i bokform? Stoffet er organisert i kategorier: filosofi . Vår pris 40-(portofritt).


Boka gir en oversikt over europeisk historie. Boka åpner for oppdagelsesferder i europeisk litteratur, filosofi, kunst, vitenskap og politikk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.