tisdag 28 april 2015

Roliga bilder på djur med text

Hunden är ju människans bästa vän, det vet vi alla. Men visste du att en hund kan lära sig att räkna och att skilja mellan verb och adjektiv? Troligtvis så förstår en hund mycket mer och bättre än vi tidigare trott. I de här fallen är det inte så svårt att se vem det är som är familjens clown.


Jag vet inte riktigt om det är meningen. Men de är otroligt roliga iallafa.

Djur blir alltid bra på bild. Ta en titt i vårt roliga bildspel så förstår ni precis vad vi menar. Alla roliga djurbilder vi har finns här, fast inte katter och hundar. Klicka på nästa bild under bilden och.


Ingen kan konkurrera med vårt humorarkiv, så du har kommit helt rätt ! Hundratals roliga djurbilder, bl a på katter och hundar. Här är lite random bilder på roliga djur. Fick du lov att ta bilden PRECIS nu?

Jag hatar när det händer… dumma framben. Vi som hade så trevligt! Dela gärna detta med dina vänner som behöver få sig ett gott skratt. Publicerad av Newsner djur , gilla gärna . Tröttheten kan komma plötsligt – även för djuren. Det är inte bara vi människor som visar när vi är trötta.


Råd om hur du kan hjälpa ditt sjuka djur tills ni kommer i kontakt med en veterinär. Finns också en funktion för att snabbt hitta närmsta klinik. Här hittar du bild och text om hundar. Både i ditt närområde och runtom i världen.


Sök och hitta roliga bilder att ladda ner. Hos Boomerang hittar du dina tecknade favoriter, filmer och gratis spel som Scooby Doo och Tom och. Nyfikna hundar måste vara det sötaste som finns.


Klart man måste vara med där det händer. Vad gör grannen egentligen? Hitta och spara idéer om Roliga bilder på Pinterest. Visa fler idéer om Roliga bilder , Roliga saker och Så roligt.


För dig med intresse av vilda djur har vi samlat över hundra olika djurarter.

Du får reda på vad som kännetecknar respektive djur. Hur deras parning går till. Vilka hot det idag finns mot dem. Till alla djur finns det ett flertal bilder att titta på.


Härligt tjock och fullmatad bok om djur från hela världen! Här får nyfikna barn veta massor om djur. Mer än 2djur beskrivs med korta, roliga och faktaspäckade texter och kul, informativa bilder. En liten nyckelpiga eller en jättestor elefant spelar ingen roll - det finns alltid .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.