tisdag 21 april 2015

Ställningsbyggarna sundsvall

Vintertid levererar vi gasol- och gasolutrustning till byggsektorn (olika värmeapplikationer). Vårt arbetsområde är i första hand Sundsvallsområdet och mellan-Norrland med . Visa fler bolag på denna adress. Bolaget skall bedriva försäljning och uthyrning av produkter för byggnadsindustrin, finansieringsrörelse företrädesvis avseende leasing av verkstadsmaskiner,.


Information om befattningshavare.

Ladda ner befattningshavarlistan. Nej, inte registrerad för F-skatt. Holdingföretag i icke-finansiella koncerner . Peter Jansson i Sundsvall har arbetat med ställningar i år och kan idag det mesta om byggnadsställningar. De arbetar bra ihop och har idag anställda och knappt miljoner i omsättning.


En ställningsbyggare monterar byggnadsställningar för de andra yrkesgrupperna på en byggarbetsplats. Det krävs kompetens för att veta vilka ställningar som sla användas för vilka ändamål, . Här hittar du karta över Kolvägen samt alla.

Välkommen till gatan Kolvägen i Sundsvall som ligger i närheten av bland andra gatorna Skjulvägen och Bensinvägen. En 47-årig ställningsbyggare dödades idag vid en tragisk fallolycka på Strandgatan i Sundsvall. Alla hus på Kolvägen har. Han jobbade med att demontera byggställningen när han. Vi gör det enklare för dig att söka jobb.


Strejk från april om uppgörelse uteblir. Byggnads varslar om storstrejk. I mitten av december inträffade en arbetsplatsolycka på aluminiumsmältverket Kubal i Sundsvall. Det finns valideringsutförare för olika yrken över hela landet. Här kan du få mer information om var de olika valideringsutförarna finns och hur du kan kontakta dem.


The reward in our work is, when a customer tells us that the new interior contributes to a more harmonious and less stressed family. Or when a company moves into new renovated premises and soon figure in the media for its new bold , creative ideas. Then we know that our environments radiate something, that they convey . Sundsvall , Västernorrlands. Ställningsbyggare för att hitta jobberbjudandet du letar efter.


Markera som favorit Anmäl.

Lernias utbildning inom bygg och anläggning ger dig goda möjligheter till anställning i branschen efter fullföljd utbildning. FALLSKYDDSKIT STÄLLNINGSBYGG. Speciellt framtaget för ställningsbyggare. Vi märker tydligt att det blivit allt viktigare för företag och verksamheter att kunna visa upp en tydlig miljöprofil, vilket går helt i linje med vår egen miljöprofil, säger Marcus Hedman, marknadschef vid Sundsvall Energi.


Konsulterna fick sätta tidsplaner för dokumentleveranser, men det är ändå en utmaning att få in alla relationshandlingar. Jonas har lagt till jobb i sin profil. En viktig säkerhetsdetalj är att vi använder oss enbart av två certifierade ställningsbyggare för hela projektet.


Jimmy Söderström, Träteam Br. Nyberg AB Pär Oremo, Sollefteå Slipservice AB Henrik Björklun Ocab i Sundsvall AB och Ocab i Hälsingland AB Lars-Erik Runudde .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.