torsdag 30 april 2015

Polermaskin biltema

För vaxning och polering av bilen, båten, husvagnen m. Levereras med stödrondell Ø 1mm med kardborrefäste, polerhätta och D- handtag. Den är lackad i silvermetallic och har små repor efter automattvätt och är lite matt och saknar lyster på vissa ställen. Det finns både med enkel trissa och dubbel i rätt prisklass.


Enkel såklart billigare. Har läst en hel del här på forumet om att det går att uppnå ett bra resultat med dessa maskiner.

Har även testat en liknande maskin själv på min bil och jag blev nöjd med resultatet. Tänkte nu införskaffa mig en egen maskin. Varje dag utsätts din bil av olika föroreningar och små objekt som orsakar t ex repor och oxidering på lacken.


Mathias Audi AVquattro -Ragusa Green Metallic Sex på alla fyra är det som gäller. Har precis köpt en polermaskin på biltema (den med två huvuden) och har lite funderingar. Ska man använda maskin för att lägga på vax?


Om man ska det, vilket vartal kör man då? Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i .

Spindelstorlek M Effekt W. Tycker dock att polerhättorna som medföljde var riktigt kassa. Biltema Po- lisher head. Alldeles för tunna så det blev svårt att komma åt på ytor som buktar inåt bland annat.


Jeg låner denne tråden litt siden jeg også skal ha en poleringsmaskin. Jeg sikter imidlertid litt oppover skalaen - livet er for kort til å irritere seg ov. Noen som har erfaring med den? Er jo billig, og kanskje god nok til enkle jobber? Står desverre ikke noe om den har automatisk hastighetskompensering.


Nypris hos biltema er 399kr. Tips på bra polermaskin ? Polermaskin , medel, trissor? Har inntrykk av at den enkle egentlig er bra nok, men er det noen med litt erfaring som kan forklare forskjellen, sånn bortsett fra 150kr i pris. Der kan ting gå varmt, men bruker man 1-maxså er man rimelig safe. Bilpleie, dekk og styling: Hallo!


Har to biler som trenger litt ripefjerning og polering:- en Skoda superb, år gammel, med noen småriper her og der. Skal klargjøres for salg. Planen er å kjøpe en polermaskin og ta begge bilene.

För att rubba och vaxa bilen vilken typ av polermaskin ska man ha? Den som ser ut som en vinkelslip fast med polerhätta 2. Den med 2st mindre polerhättor 3. Har en av den 3:e sorten men tänkte om dom andra är bättre. For voksing og polering av bilen, båten, campingvognen med mer.


Leveres med støtterondell Ø 1mm med borrelåsfeste, poleringshette og D-håndtak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.