tisdag 28 april 2015

Roliga saker att göra med kompisar

Sommaren är här och det är dags att planera allt du och din BFF måste göra tillsammans i sommar! FRIDA listar roliga saker som ni kommer vilja göra. Bjud in ett gäng av era kompisar (eller varför inte de ni har en crush på?) och ha ett stort vattenkrig tillsammans.


NOVA MILLER: ”Ta det lugnt och lev i nuet! Känn ingen press att du måste göra saker. Träffa dina kompisar och njut av att bara vara ledig.

Hitta på tre helt egna flams ( roliga historier) och skicka till KP. THOMAS SEKELIUS: ” Experimentera med smink! Det är kul att öva nya sminkningar. Vi har sammanställt en lista med grymma saker som du antingen kan göra själv eller tillsammans med dina vänner, och det bästa av allt är att alla saker är helt.


Hur roliga är de personerna du följer på sociala medier, egentligen? Läs även saker som bevisar att småstadstjejer är roligare än storstadstjejer. Starta en blogg och Instagram tillsammans och peppra med inspiration. Gå igenom skafferiet och baka något av det som finns hemma.


Då måste ni se till att ha en riktigt rolig höst – vilket såklart betyder massa dejter.

Ha som mission att fixa minst varsin blinddejt åt varandra. Läs också: anledningar till varför din älskling är bäst. Dansa hela natten på stans bästa klubb. Att sedan gå hem med klackarna i ena handen och . Vad bruka ni göra när ni dra hem polare till er? Kanske man borde inhandla en sån roliga konsol och lira spel tillsammans?


Bara fram med en bulle och lek butt bulle vettja. Vafan anses det där vara dött sätt att umgås? Tips på saker att göra med tjejkompis? Förslag på saker man kan göra istället för att kröka en. Saker man kan göra i götet?


Att vara vuxen innebär att du måste börja ta ansvar för en massa tråkiga saker , men det innebär inte att du är för gammal för ett pyjamasparty. Det viktigaste är att du är med dina kompisar. TOVA HELGESSON: ”Utmana dina kompisar i en bad-challenge.


Tävla om vem som först kan hitta fem saker som börjar på T – och som dessutom går ner i en tändsticksask. Leta upp en r du aldrig hört talas om, men som verkar rolig (kanske någon från den här listan). Vi vill ju inte leka med Barbie, eller va ute i skogen å leka men har ni något tips på vad man kan göra med sina kompisar ? I och med att vi går på samma skola blir det dock oftast så att vi sitter tillsammans och pluggar samt visar varandra roliga videos när vi umgås. Vi gör egentligen inte så .

Ni snackar skit om allt och alla. Ni fuldansar i bilen till mix megapol. Ni älskar att hänga i second hand butiker och testa de fulaste outfitsen . Snart är sommaren äntligen här! Hej mina vänner på Swec!


Vi letar efter saker vi kan göra istället för att sitta inne och gejma F2P spel, och snälla föreslå inget dumt eller extremt onödigt och absolut inget . Den största njutningen i livet är att göra det andra säger att man inte får göra. Direktlänk Svara på inlägg Gästbok. Alltså en lista med roliga grejer som man skulle kunna göra i sommar. En lista på 1saker där det borde finnas åtminstone något som passar alla. En del vettiga saker och en del totalt ovettiga.


Här har du olika saker du kan göra när du är uttråkad :) Listan hittade jag på en annan blogg! Sov utomhus en kväll med en kompis , i tält eller bara på marken 16. Fota vart du än går och gör sedan ett.


Göra något riktigt spontant, ex börja måla något 46. Grilla marshmallows utomhus 47. Idag var Wilma med igen för gången vi visade saker man kan göra med en.


Escape House Göteborg: roligt att göra med kompisar ! Se 1omdömen, bilder och fantastiska erbjudanden på Göteborg, Sverige på TripAdvisor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.