tisdag 21 april 2015

New york sevärdheter karta

New York karta med stadens sevärdheter. Sevärdheter , Shopping tunnelbana, bussar mm. Empire State Building, Top of the Rock eller nya One World Observatory?


Om du inte ser kartan med en gång kan du behöva klicka på den lilla fliken . En bra karta är turistens bästa vän!

Vilka attraktioner är då verkligen värda att se? Det finns gott om sevärdheter i staden som aldrig sover. Mindre guide- bok med topp-10-tips. Res jorden runt på bara klick – Zoover!


Mycket bra för en första gången besökare. Platser att gå, saker att göra och information om kollektivtrafiken. Allt utan anslutningsavgifter.

Din position är exakt detekteras. Open full screen to view more. Hon köpte sin i en bokhandel men den går att beställa härifrån.


På ena sidan är det ett register över butiker, sevärdheter , restauranger, caféer och allt du . Skyline Luxury Suites NYC är full av sevärdheter i närheten och dagligdagsaffärer. Newport Mall ligger precis intill. Läs mer på Usaspecialisterna.


Port Authority Bus Terminal (41st Street between 8th and 9th Avenues). Självklart handlar det om intressen, budget och hur lång tid man har på sig. Men de flesta brukar vilja kombinera shopping, sevärdheter , kultur och god mat. Vissa saker är självklarheter och bara intressanta . Ena dagen kan man äta koreanskt för att nästa pröva på libanesiska specialiteter. För den som vill finns det givetvis en . John F Kennedy-flygplatsen.


En karta över alla sevärdheter runt New - York -City - Viator. Dra musen in på en markering, så framkommer vad det är, som vi har mä.

Väl på plats väljer du själv när du vill åka på. Ni får njuta av imponerande utsikter över. Gray Line Visitor Center .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.