torsdag 23 april 2015

Takgenomföring gummi

Genomföringssats för tak förenklar rördragning. Från Vilpe kommer Solar genomföringssats som är avsedd för takgenomföring av rörkablar till solfångare. Användning: För att föra antenn, rör, mast, kabel eller takpollare tätt genom taket. VILPE Solar takgenomföring för rördragningar till solpaneler. Den passar även för andra typer av rördragningar, elkablar eller motsvarande.


Den levereras som ett komplett paket, med anslutningsringen monterad på genomföringspannan.

Lockets delar och rörtätning levereras lösa för att underlätta monteringen. När jag monterade solpanelerna på garagets plåttak så hittade jag inga vettiga takgenomföringar för plåttak, så jag fick hitta på eget system. Används för att få en tät installation vid ventilationsdragning genom papp- eller tegeltak.


Detta medföljer: 1×mm slangklämma 1×1mm slangklämma. Köp hos en återförsäljare nära dig . Produktinformation Gummistos inklusive underbeslag och klämmor. Används för effektiv och funktionell takgenomföring av expantionskärl, TV-antenn m. Passar takpannans form och ger en tät anslutning.

Alltid bra priser på Takventilation hos Bygghemma. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Den lilla plåtkant som finns är betydligt högre på ett underbeslag från plåtslagaren.


JSAA och JSAB jalusislutare är avsedda för montage i vägg eller för att avsluta runda respektive rektangulära kanaler. Jalusislutarna används när man vill förhindra att bakdrag uppstår. Dessutom förhindrar de regn och snö att tränga in genom öppningen.


Slutarna är självstängande . Levereras med bult och mutter. Mhelgängad och klass 8. Sylomerpackning till stamrörsstöd. EPDM- gummi , svep i förzinkad plåt, bult EN 1. Isolerad takgenomföring med fäste för kopplingsdosa. Underbeslag med gummitätning. Skruv och montageanvisning.


Kopplingsdosa ingår i fläktpaket). För rördimensioner 30– 60mm. Soffitpanel för takutsprång. Kan fås i olika storlekar, se nedan.

Delbar takstos (figur 2). Avsedd för eftermontering på befintliga takgenomföringar och . Takgenomföring TG består av, överbeslag TGÖ. Finns i både profilerat och.


Lackerad i svart polyesterlackerad galvaniserad. Vaskrensare från Prof som används för att göra sig av med proppar i vaskar, diskhoar, badkar, och andra vattenbehållare kopplade till ett avlopp. Redskapet består av en sugkopp av gummi på 130mm och ett skaft av trä. Montera plastpluggen i änden på sidoprofilen.


Vik ut huvfästena och skruva fast dem i sido profilerna med. Sätt stegen på plats mot huvmanteln med nedersta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.