tisdag 28 april 2015

Google dokument logga in

Skapa ett nytt dokument och redigera samtidigt med andra, från din dator, telefon eller surfplatta. Få saker gjorda med eller utan internetanslutning. E-post eller telefonnummer.


Lyssna och skriv in siffrorna som du hör. Dela dokument och samarbeta med andra i samma dokument samtidigt. Skriv in texten du hör eller ser.

Läs mer om hur du säkerhetskopierar och synkroniserar filer från Mac eller PC. Det är bara att logga in på ditt konto och klicka på knappen Överför. När du klickar på knappen Starta överföring kommer dokumentet att laddas . Följ anvisningarna för att få hjälp att komma åt kontot igen. Programmet fungera som en anslagstavla, där du kan lägga anteckningar, påminnelser, att göra listor, röstmeddelanden osv. Logga in med dina uppgifter.


Längst upp kommer du även åt din kalender och och dokument m. För att göra inställningar med signaturer eller autosvar om man är. Istället för att eleven skickar ett.

Eleverna loggar in via ikonen som finns på desktopen på skolans datorer, eller via länken som finns på skolans webbsidor. Användarnamnet är fornamn. Klicka på pilen till höger om Skapa nytt. Välj efter det Dokument om du vill.


Har du en chromebook börjar du på punkt 4. Gör så här första gången: 1. Gå in på Internet, via webläsaren Chrome. En poäng med att ha dokument i molnet är förstås att du kan logga in och jobba från vilken internetansluten dator som helst. Stava Rex öppnar sig (precis som på en dator) som en ruta till höger om ditt dokument. Då kommer du till PersonalStartsidan.


Nu är det ännu lite viktigare att vara på din vakt när du öppnar e-post. Du kan anpassa formuläret lite mer än vad du. Nästa, skapa ett nytt dokument. I detta exempel har jag visat ett exempel på en presentation doc ( PowerPoint).


Kommentera i befintligt dokument.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.