Maten vi lagar är styrd av de råvaror som är bäst just nu och vi jobbar med leverantörer som brinner för sin produkt och sätter kvaliteten i fokus. Med ambitionen att vara så vänliga mot naturen som möjligt rör sig vår meny efter säsongerna. En liten mysig resturang med skön atmosfär.
Härlig atmosfär och trevlig personal. Ny meny och allmänt pepp med det här megagänget från Pompette Dryckeshandel på plats. Tänk egna cocktails, glutenfri öl och veganska alternativ.
Maten var väldigt ojämn, och till vår stora förvåning serverades alla rätter samtidigt, till skillnad från våra bordsgrannar som valde en färdig meny och fick. Priser: Förrätt 1- 1kr, varmrätt 1- 2kr, dessert 1kr. Hitta restaurangrecensioner, meny , priser, och öppettider för restaurangen på TheFork.
Nu förnyar man konceptet: välrenommerade kocken Anders Ramsay blir ny kökschef, menyn blir vegansk och öppettiderna utökas. Nu vet du var du ska äta i vinter! Vegetarisk fine dining där komjölk till kaffet verkar vara enda oveganska.
Menyn följer säsongerna och tanken är att maten ska fungera för alla. Här serveras enbart vegansk mat och ambitionsnivån lutar åt fine dining-hållet.
Två avsmakningsmenyer med kreativa anrättningar från växtriket erbjudes, en sjurätters à 5kronor respektive en fyrrätters för 3kronor med 90-kronors dessert som tillval. Hela bordet måste välja samma meny , vilket å . Till dessert (ingår inte i menyn ) serveras en kryddig kardemummaglass med fänkål och misokaramell – kul rätt och riktigt gott! Ekologiskt kaffe av olika sorter serveras hos oss, du kan även välja en hel termos för dig och ditt sällskap.
Fritidsklubb för unga vuxna och eller vegansk finkrog? SvD Krogguiden upplever en avslappnad och elegant restaurang som kanske inte är för alla, men det beror inte på den mat som serveras här. Men tyvärr så har kocken Anders Ramsay och kompani en bit kvar. Kocken Anders Ramsey är ny kökschef.
Mat från växtriket är den enda vägen att gå för . Mat från växtriket är den enda vägen att gå för mänskligheten. Det är en trend som håller på att bli . Växthuset lyckas med balansakten att vara båda samtidigt. Det fanns platser att boka och . En helt vegetarisk restaurang som inte vill kalla sig för just vegetarisk restaurang. Nu har vi stängt för säsongen. Folk har så förutfattade meningar när det kommer till vegetarisk mat.
Vi är inte vegetariska för att vara vegetariska. Vi utgår från råvaran och gör bra rätter, säger Elin Ahlström, .
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.