fredag 23 september 2016

Campingdusch usb

Med uppladdningsbar pump, m duschslang och duschhandtag. Upphängningskrok och sugpropp medföljer. Laddas via medföljande USB -kabel. En enkel campingdusch som är kopplad till en pump som drivs på batteri.


För ner ena ändan i en hink.

Vattnet går genom filtret och upp genom slangen. Det som framförallt karakteriserar en campingdusch är att det ska vara enkelt att duscha. Driftstid: upp till h. Provar en volts campingdusch köpt på jula. Pumpa vatten ur hink, brunn, sjö etc.


Smidigt och enkelt duschsystem. För anslutning till 12V uttag med medföljande 5m anslutningskabel. Fästs med sugkopp på utsidan av fordonet.

Integrerad 12V pump och 2m anslutningsslang till vattnet. Väska med 12v dusch set. Uppladdningsbar minidusch som enkelt kan tas med överallt. Smart Shower och duscha.


Duschen har en drifttid på c. Campingdusch med batteridriven pump. Pumpen sänks ner i en hink med vatten och det inbyggda filtersystemet renar vattnet. Utrustad med sugpropp och krok som gör det enkelt att fästa duschhuvudet på en slät yta t. Batteritid upp till h. I princip, så är det väl bara att stoppa i någon sådan campingdusch där, om man vill. Man kan ju också ha en större behållare, som fylls. Det kanske blir någon av de där biltema-produkterna, gillade speciellt den där portabla duschen med usb -laddning.


Synd den inte är lite mer kraftfull, . Extrabatteri för dator och mobil. Passa på att fynda redan idag! Portashower campingdusch är en tryckspruta som ger dig möjlighet att duscha i det fria.


Fyll behållaren, pumpa upp ett tryck och släpp på vattnet med reglaget på duschmunstycket för cirka minuters dusch.

Praktisk, bärbar och kompakt duschlösning för båten, fritidshuset, husvagnen eller campingbilen. Välkommen till PriceRunner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.