måndag 26 september 2016

Merikontti oulu

Konttivuokraus Oy on kansainvälinen perheyritys, jonka juuret ja sydän ovat Oulussa. Myymme ja vuokraamme kontteja yrityksille sekä yksityishenkilöille. Valikoimastamme löydät uudet ja käytetyt varastokontit sekä tietenkin myös erikoiskontit.


Hoidamme konttien toimitukset, asennukset, lisävarusteet, modifioinnit sekä . Vuokraamme kontteja yksityisille ja yrityksille.

Kauttamme saat kontteja lyhyeen tai pitkäaikaiseen vuokraukseen. Toimitamme kontin sinulle tai voit hakea sen itse varastostamme. Kontteja vuokrataan Suomeen sekä Eurooppaan. Varastopaikka: Oulu Alk.


Osta, myy tai vuokraa käytetyt kontit edullisesti. Nettikoneesta löydät ilmoitusta kohteesta kontit. Siistejä käytettyjä kontteja. Soveltuu rahti- ja varastokäyttöön.

Siirrä tuote ostoskoriin tai lähetä kysely esim. Useita eri värivaihtoehtoja. Vuosaaren satamassa Helsingissä. Kysy myös rahtipalveluita erilaisella . Laita sähköpostia tulemaan, niin laitan tarjouksen tulemaan.


Lahjoita Kontti -keräyslaatikkoon. Keräyslaatikot Oulussa : Punaisen Ristin Kontti , Jääsalontie 12. Jos keräyslaatikko on täynnä, kannattaa lahjoitukset tuoda myöhemmin. Laatikon viereen lahjoituksia ei kannata jättää, ettei tavaran kunto vahingoitu.


Kun jätät lahjoituksesi myymälään tai keräyslaatikon sisälle, varmistat myös, . Päällä on iso, korkillinen täyttöaukko ja alareunassa laskuhana. Oulun Kontti - kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Oulun muut kirppistä! KatuosoiteJääsalontie 12.


Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita ja palveluita aiheesta merikontti oulu. Valtakunnallista palvelua maailmanlaajuisesti. Välitämme kontteja myös ympäri maailmaa.

Viime vuosina on alkanut olla jopa trendikästä rakentaa täysin toimiva asunto kokonaan tai suureksi osaksi merikonteista. Oulun yritykset, joiden nimessä esiintyy 'käytetyt merikontti ' tai joiden yritystiedoissa mainitaan 'käytetyt merikontti '. Suomessa merikontti asuinmuotona on vielä . Kontti on helppo lukita ja ne ovat turvallisia säilytyspaikkoja. Merikonteissa on ilmanottoaukot. Ne sopivat erinomaisesti varastointiin.


Cityvarasto vuokraa merikontteja Herttoniemen, Keravan, Lahden, Oulun ja nyt myös Turun toimipisteissä. Soita ja kysy lisää: 029 . Kiinteitä varastoja meillä on Lahdessa ja Kouvolassa. Rahoitusvaihtoehtoja ovat leasing, osamaksurahoitus ja vuokraus.


Haler-Palvelut Oy tarjoaa myös maansiirtopalveluja. Mitä mieltä ootte hinnoittelusta. Mielestäni aivan älyttömät hinnat. Oli oikeestaan taas kiva käydä toteamassa asia.


Saipahan nauraa makeasti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.