torsdag 29 september 2016

Nordic flaggstång

Vi har även alla tillbehör som krävs vid uppsättning. Nedan finner du våra flaggstänger med invändig linföring för tyst och vandalsäker flaggning. Driftsäkert och prisvärt alternativ. Linan låses med skotlås. Utformningen gör att stången går lätt att fälla.


Levereras komplett med markfäste, kula, clips, knape och lina.

Traditionell flaggstång i glasfiber. Flaggstången kan monteras både i mark och berg. Klassiskt droppformad toppkula. Lättmonterad stång med kraftigt gångjärn. Utförlig monteringsanvisning medföljer stången.


Stången levereras komplett med toppkula, lina, . Kula , knape, lina och krokar är delar som måste vara av rätt dimension och utförande. Formenta ISS Exclusive Flagpole 6m.

Topp kula Guld pro 135mm. Flagglina 5mm i tillhörande längd. Mmutterpaket med gängstänger. De är designade för bästa funktion och utseende och är väldigt lätt att underhålla. Den finns att köpa i längderna 3-meter och är . Våra flaggstänger håller högsta kvalitet och du är alltid välkommen att besöka oss (mellan Jönköping och Gränna vid E4:an, avfart 102).


Materialet består av glasfiberarmerad polyester, med ett utvändigt högglansigt gelcoatskikt, vilket ger en mycket hög hållfasthet samt en oslagbar ytfinish. Installationsanvisningar. Den här produkten har utgått ur sortimentet. Visa alla produkter från FLAGMORE Visa alla produkter från Tillbehör till flaggstänger. Den har en fällplatta med samma sköldliknande form som foten av stången som gör den enkel att fälla.


Den är enkel att rengöra med . Markfästet är av så kallad ” gångjärnsmodell” och kallas Nordic. Komplett med kula, lina, knape, clips och markfäste. Fällbara flaggstänger av glasfiberarmerad plast.


Flagmore Nordic flaggstång från FLAGMORE AB.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.