torsdag 22 september 2016

Lantmännen cerealia huvudkontor

Har du frågor om våra storköksprodukter, recept eller vill lämna dina synpunkter är du välkommen att kontakta oss. Dina synpunkter är viktiga i vårt arbete. Här hittar du alla kontaktuppgifter till Lantmännen och våra olika divisioner: Maskin, Livsmedel, Energi och Lantbruk. Vi har produktionsanläggningar i Norden och en anläggning i Ukraina.


Vårt huvudkontor ligger på Kungsholmen i centrala Stockholm. I vår fabrik i Laholm steker vi 600pannkakor varje dag” .

The core of the assortment is grain-based products. Lantmännen Cerealia develops, produces and markets a large range of healthy and nutritious food. Förra året gick företaget med vinst. Det sitter endast män i styrelsen. Ansvarig Carl- Peter Thorwid år.


Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Karta och vägbeskrivning. Med tåg de långa sträckorna och ibland med lastbil för att komma ända fram, klarar de kravet på max gram koldioxid per nettotonkilometer.


Huvudkontor : Stockholm.

Varumärken: AXA, Kungsörnen . Läs om hur det är att jobba på Lantmännen. Gå med i LinkedIn utan kostnad. Se vilka du känner på Lantmännen , dra nytta av ditt nätverk och ro hem ett jobb! Nyckelpersoner, Bengt-Olov Gunnarson Styrelseordförande Per Olof Nyman Vd Koncernchef.


Bransch, Spannmål Livsmedel. Omsättning, miljarder SEK. Division Livsmedel har ökat sitt resultat till 8MSEK (7MSEK). Köpeskillingen är hemlig. Orient är marknadsledande inom knäckebröd i Ryssland med varumärkena Schedrie och Kruazett.


Bolaget har sitt huvudkontor i Sankt Petersburg och produktion i Sertolovo, som ligger utanför Sankt Petersburg. Lantmännen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse av webbsidan som möjligt samt för statistik och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta godkänner du detta.


Du kan läsa mer om våra cookies här. Lantmännen och AGCO, ett ledande företag inom lantbruksbrukslösningar med huvudkontor i USA, har undertecknat avtal om ett fördjupat långsiktigt samarbete i . Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom livsmedel, energi och lantbruk. Tillsammans med bland annat bolag som Babybjörn, Daniel Wellington och Semper kommer Lantmännen att ingå i den näringslivsdelegation som den juni är på plats i Hangzhou där Alibaba har sitt huvudkontor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.