fredag 23 september 2016

Nostorent kaarina

Meiltä myös kaivinkoneet, pyöräkuormaajat, muuttoautot sekä pakettiautot! Yritys toimii Rakennusvälineet -toimialalla. Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt. Lähde: Fonecta-konserni.


Muita saman alan yrityksiä. Koneurakointi Marjamaa Oy.

Henkilönostimet, maanrakennuskoneet, muuttoautot ja pakut. Nostorent in Kaarina , reviews by real people. It operates in five localities in south and west Finland. This research was executed in three main offices in Vantaa, Pori and Kaarina. The purpose of the research was to collect information of the company´s.


Yrityksen kotipaikka ja päätoimisto on Kaarinassa. Aluetoimistoja on Porissa, Eurassa, Lohjalla ja Vantaalla. Vuoraamoiden paikkakunnat ovat Pori, Vantaa ja Kaarina.

Valikoimassa on muun muassa henkilönostimia, kaivureita, pikkubusseja ja pakettiautoja. Vuokravehkeiden lisäksi Salmelalta saa ”korttikoulutuksia” eli esimerkiksi trukkikorttikoulutusta. Osoite: Korjuuntie H 1. Käyntiosoite: Korjuuntie H 1. Yelp on hauska ja helppo tapa löytää, suositella ja jutella siitä, mikä on mahtavaa ja kurjaa kaupungissa Kaarina. Yelp es una forma fácil y divertida de explorar, descubrir y compartir lo mejor (y lo no tan bueno) de Kaarina y más allá. Täyden palvelun autokorjaamo.


Pienkorjaamo ja rakennuskonevuokraamo. Uusia ja käytettyjä ajoneuvoja ja työkoneita. Itsepalveluvarasto Holvi. Tehokkaasti ja edullisesti korkeammalle. O Yelp é uma maneira divertida e fácil de encontrar, recomendar e falar sobre o que é bom (e não tão bom assim) em Kaarina e proximidades.


Leivomme Lauantaina myös uutuuksia, tule maistamaan ja osallistu arvontaan! KELLO- JA KULTASEPÄNLIIKKEITÄ. KariNohkola_Kuorama- auto.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.