onsdag 28 september 2016

Tornkranförare jobb sverige

Academic Work, Stocksund Academic Work, oktober. Sortera på konkurrens, högst lön, medellön eller arbetsgivare. Peab Sverige AB söker en Kranförare i Boden för en tillsvidare anställning. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om.


Vi gör det enklare för dig att söka jobb.

Yrkesbevis för kranförare krävs. Tornkranförare sökes omgående! För att få ett yrkesbevis krävs praktik som kranförare i ett visst antal timmar efter genomgången och godkänd utbildning. Maskinentreprenörerna, som är Sveriges ledande bransch- och . Du kan även välja att titta vidare på en specifik arbetsgivare och se alla jobb hos den arbetsgivaren. Arbetstiderna skiljer sig åt beroende på verksamhet.


Mobilkranföraren har ofta oregelbundna arbetstider och behöver vara flexibel. Att passa tider är mycket viktigt då kranföraren har en nyckelfunktion på byggarbetsplatsen, industrin eller logistikcenter.

Jag tycker det är ett roligt jobb. Det är nya utmaningar hela tiden, från mycket blåst till att köra olika saker. Med sina år är han kanske den yngsta kranföraren i Sverige.


Han fick jobbet nästan direkt efter studenten. Vi använder kakor (cookies) på våra webbplatser för att de ska fungera på ett bra sätt för dig. Niklas inriktning på gymnasiet . Enligt direktiv från EU bör vi informera dig om detta.


Se våra användarvillkor, personuppgiftsbehandling och cookies. Xavi får bra betalt för sitt jobb , betydligt mer än många andra i laget. Men en kranförare får inte så bra betalt för sitt jobb. Det räcker alltså inte att det till exempel står Skanska på hjälmen om kranföraren är anställd på Skanska Maskin och utför ett jobb för Skanska Sverige. Det beror helt på vilken industri det handlar om, eftersom maskinarbete förekommer i alla möjliga industrier.


Utbildning till jobb inom maskinarbete. För sågutbildning till exempel kan du utbilda dig hos Västerbergslagens utbildningscentrum. Det är en snabbkurs på fyra timmar där du lär dig hantera . Det är ett krav att du har yrkesbevis som tornkranförare alternativt är i slutet av din lärlingsutbildning.

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca orter i Sverige , Finlan Estland och Rumänien. Vi har kontor i Sverige , Norge och Rumänien och kontoren samarbetar i projekten och ger helhetslösningar åt våra kunder. Vi söker ett antal tornkranförare med giltigt G2-certifikat till arbetsplatser på varv alternativt landanläggningar i Norge.


Krav: Du som söker skall ha flera års erfarenhet av att arbeta som kranförare samt . Upplagt för dagar sedan. See this and similar jobs on LinkedIn. Kranförare är en eftertraktat yrkesgrupp då du kan jobba på byggen, inom industrin och i hamnar.


Du kan också vara anställd på ett företag som hyr ut kranar. Tunga lyft innebär alltid en säkerhetsrisk så arbetet ställer stora krav på god koordination och koncentrationsförmåga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.