onsdag 28 september 2016

Slåtterbalk hyra

En gedigen handtraktor från Ferrari som gör ett utmärkt jobb tillsammans med våran jordfräs eller slåtterbalk ! Honda GX2bensinmotor på hk. Växellåda med tre växlar framåt och tre bakåt. Hydraulisk koppling som stänger av aggregatet och driften (ej motorn) om man släpper . Se samtliga maskiner för uthyrning på vår webbplats.

Ramirent har byggmaskiner för de flesta ändamål. Maskinerna är valda för att svara mot högt ställda krav på säkerhet, ergonomi och arbetsmiljö. Skulle du sakna en viss sorts maskin – hör av dig!


Vi gör allt för att lösa dina behov. Projektstöd Byggmaskiner. Avtal för hyra av slåtterbalk. Om fel uppstår på maskinen skall detta meddelas omgående till. Motormanuell slåtterbalk.

Vill du sköta ängsmark genom slåtter? Vi har en motormanuell slåtterbalk för utlåning. Har sökt med ljus och lykta efter en gammal slåtterbalk som vi kan slå av det med. Det har vi inte lyckats hitta till vettigt pris. Slåtterbalken är placerad på Tvärnö, Östhammar.


Vet inte om vi orkar eller hinner slå av det med lie heller. Vet någon om man kan hyra en sådan där slåtterbalk som man går och skjuter framför sig? Hitta din maskin hos oss!


Robust slåtterbalk med knivbredd 87cm. Extra effekt för tunga gräsklippningsförhållanden. Hyra är som regel baserat på 5-dagars arbetsvecka. Används materialet helgdagar debiteras hyra även för dessa.


Hyrestiden räknas från den dag maskinen lämnas ut till kund och med den . Maskinuthyrning - liftar, bygg-, arbetsmaskiner - uthyrning, maskinuthyrning, entreprenadmaskinsarbeten, grävmaskiner, betongblandare - företag, adresser, telefonnummer. Perfekt för vildvuxna gärspartier där gräsklipparen inte räcker till! Denna slåtterbalk BM 8III från AL-KO är den perfekta maskinen för gräsröjning när.


Släpvagnar till uthyrning!

Hos Ålems Järnhandel kan du hyra din släpvagn! Hyr In hyr ut maskiner i Malmö, Helsingborg, Laholm och Ängelholm. Hos Hyr In kan du hyra anläggningsmaskiner, personalbodar, containers, liftar och entreprenadmaskiner.


Hör av dig snabbt till mig , snälla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.