tisdag 27 september 2016

Vi skogen gåvoshop

När du handlar i vår shop planteras nya träd i östra Afrika, träd som tar människor ur fattigdom och förbättrar klimatet. Skapa din personliga hälsning. Du kan välja motiv och skriva en egen text.


Tänk på att utrymmet för din text är begränsat. Plantera träd som tar människor ur fattigdom.

Ett träd kostar bara kr och några små trädplantor kan göra en hel familj självförsörjande. Träden ger mat, ren luft, skugga, byggmaterial och inkomster. Tillsammans kan vi förbättra miljön och rädda människoliv! Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fira någon genom att ge bort livgivande träd.


Några små trädplantor kan göra en hel familj självförsörjande. Ta del av vårt arbete i östra Afrika!

Följ oss på sociala medier. Vi planterar träd som tar människor ur fattigdom. När det kommer till fattigdomsbekämpningen i östra Afrika är träd ett fantastiskt verktyg. Träd gör att livlösa jordåkrar återfår sin naturliga bördighet.


Träd skyddar mot erosion och brännande sol. Träd ger frukter, näring och mat på borden. Träd används som byggmaterial och . Med en gåva till Vi - skogen stöder du människor i östra Afrika. Varje nyplanterat träd ger mer mat på borden, större inkomster och skydd mot klimatförändringarnas effekter. Det finns många olika sätt att stödja vår verksamhet på.


Foto: Marcus Lundstedt . Fair trade-producerade armband av acaifrön. I Vi -skogens trädklubbar lär sig skolbarnen att plantera träd som skyddar mot torka, översvämningar och hunge . Stort tack till alla er som varit med och bidragit! Träd motverkar extrem torka och översvämningar.

De står emot jordskred och skuggar marken. Starta en egen insamling – ett perfekt sätt att göra gott i samband med ett jubileum eller annan högtid. Varje gåva från vänner, kollegor eller bekanta bidrar till fler träd som gör att människor blir självförsörjande och kan ta klivet ur fattigdom för gott. Varmt tack för att du är med i kampen mot klimatförändringar och fattigdom! Träd gör familjer självförsörjande, ger mat på bordet, skola till barnen, skyddande skugga, byggmaterial och inkomster.


Att plantera fem träd kostar bara 1kronor. Tips på etiska presenter som stödjer välgörande ändamål. En samling presenttips för dig som vill göra världen lite bättre.


Skicka gåvokort direkt till jubilar? Det vi säljer till dig växer och är beroende av att vår jord och vårt klimat mår bra. Hur blir jag månadsgivare?


För oss på Centrala Partihallen är ett aktivt miljöarbete en självklarhet. Det som är vår utmaning är att vi häruppe i norr inte kan odla alla de godsaker som vi vill äta, utan vi importerar varor från länder där klimatet tillåter odling. Det nalkas jul och vi spenderar mer pengar än någonsin på julklappar till nära och kära. I Unicefs gåvoshop kan du till exempel köpa ett julpaket till barn som är på flykt från krig.


Vi - skogen är en välgörenhetsorganisation som planterar träd i fattiga länder som Kenya, Rwanda och Tanzania.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.