torsdag 29 september 2016

Spikpistol 90mm

Spikpistol Senco Frame Pro 7XP. För dig som vill ha det bästa! Sammanfogning av träkonstruktioner t. Fastsättning av råspont, läkt, fasadbeklädnad samt spikning av foder och panel.


Kraftfull proffsspikpistol för upp till mm spik. Utrustad med en rad smarta funktioner, t.

Tillverkad i en speciellt lättvikt. Magasin med 34° lutning. Det har stor slagkraft och hög spikningshastighet. Gummiklätt handtag för varmt grepp och lägre vibrationer.


COILPRO RULLBANDSVERKTYG 16° - Stabilt och kraftfullt rullbandsverktyg. Driftsäker gasdriven spikpistol utan sladd och slang för regelverksarbeten. Gasdriven stomspikpistol.


Användas vid spikning av läkt.

SPIKPISTOL PSNF 50- 90MM Art. Verktyget har stor slagkraft och hög spikningshastighet. Jag har inte någon kompressor, visste inte ens att det behövdes.


Och det var ju inte bra att det behövs två olika pistoler för det jag vill använda den till. Kanske borde satsa på en som skjuter 50- 90mm för det känns enklare att spika listerna med hammare. Sen känns det kanske lite mer användbart om jag . Mycket välbalanserad tryckluftsdriven stomspikare avsedd för spikning av stomme, paneler, råspont, staket, hårda träfiberskivor m. Det vinklade magasinet är mycket enkelt att ladda, och returluften är bakåtriktad och ställbar i 360°. Det finns även pris från en butik. Stomspikare 55- 90mm 21gr spik, Följer med lite spik 65mm samt 90mm.


Batteri: st XR Li-on 18V amp. Spikdiamereter: - mm. Kapacitet: -mm i mjukt trä och -mm i hårt trä. Lägesväljre: Serie och enkelskott. Fråga om produkt Jämför produkter Lägg till i önskelistan.


Slangvinda CPACKBostitch 5mm x . Kraftig, trykkluftdreven spikerpistol med støpt aluminiumshus og gummiert grep. Spikerpistolen har 360° vendbar luftretter, justerbart dybdeanslag og plastbeskytter på anslaget.

Hyrkanalen erbjuder en prisjämförelsetjänst på hyr verktyg och hyr maskiner. En enklare tryckluftsdriven spikpistol , Bra till bra till ytterpanel och stomspikning. Leveres i kraftig plastkoffert inkl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.