torsdag 22 september 2016

Ykb intensivkurs

Vi erbjuder nu möjlighet att gå alla fem (5) delkurser under fem (5) dagar med boende som tillval! Fortbildningskurserna för lastbil kan utföras under vardagar och helger. Välkommen att gå YKB hos Rudolfsons i Arvika.


Yrkesförarkompetensbevisutbildning sker i samarbete med Zimeleno1. Truckutbildning I HALMSTAD. Lager- och terminalarbete.

Vi har YKB fortbildning tim. YKB -Grundutbildning 1tim. Intensivutbildning på husbil. Vi utbildar på lastbil, lastbil med tungt släp och nu även på C(upp till ton).


Läs om våra YKB utbildningar. Du besöker just nu Tibro Trafikskola i SKÖVDE. Har du C eller CE-körkort men saknar yrkesförarkompetens?


Varje delkurs är på timmar och kan läsas i vilken ordning som helst.

Ett bra upplägg kan vara att gå en kurs varje år). För varje delkurs utfärdas ett intyg och efter att ha genomgått alla fem delkurserna erhåller man ett yrkeskompetensbevis som gäller i fem år. Vi använder oss av TYA:s undervisningsplan och material. Intyget du får kallas Yrkekompetensbevis ( YKB ). Kompetensbeviset visar att du har fördjupade kunskaper inom transport av gods, både teoretiskt och praktiskt samt att du blivit godkänd vid ett slutprov. Rent praktiskt genomför du en utbildning som ger dig rätt att få skriva ditt slutprov på Trafikverket.


Du måste få ett godkänt . För att få utföra gods- eller persontransporter med tung lastbil eller buss krävs att föraren har ett yrkeskompetensbevis utöver körkort för fordonsslaget. Efter avslutad utbildning, blir deltagaren behörig att avlägga prov hos Trafikverket. Yrkeskompetensbevis får man när man har genomgått en grundutbildning. Hittar du inte den utbildningen du letar efter? Kontakta oss så hjälper vi dig!


Ta ditt körkort för tung lastbil. Hos oss på Mårtenssons trafikskola kan du få körkortsbehörighet C, som ger rätt till körning av tung lastbil. När man har behörighet för att köra tung lastbil så finns det ingen övre . Vi kör kurser kontinuerligt.


Här finner du våra kommande YKB kurser. Mer om YKB , vad är det och varför?

Att utföra persontransporter och godstransporter med buss och lastbil är ett ansvarsfullt arbete som ställer höga krav på kunskap och skicklighet. Därför infördes en lag som ska säkerställa att alla förare har den kompetens som är nödvändig för . Utbildningen består av fem fortbildningsdagar med en . Därför finns en lag och en förordning som reglerar krav på yrkesförarkompetens för att få utföra sådana transporter. Lagen innehåller bland annat krav på grundutbildning, som . YKB Grundutbildning Lastbil. INTENSIVKURS Vi erbjuder intensivkurser för bil-, MC- och lastbilskörkort.


Denna typ av utbildning passar Dig som vill ta ditt körkort på ett snabbt och smid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.