torsdag 22 september 2016

Saxlyft låglyft

Hydraulisk låglyftande billyft med elektriska säkerhetsspärrar! Perfekt för däckskifte, rekond och lättare service! Vi kan ordna med delbetalning, Leasing mm. Denna uppgraderade lyft levereras nu med elektriska säkerhetsspärrar!


Modell Alfanord AL-30B saxlyft , perfekt för skifte, recond och enklare service. Vi skickar över hela landet.

Dela upp betalningen räntefritt som privatkun ex mån = 828:- inkl: moms i mån. Låglyft för gummiverkstäder och andra mindre service arbeten. En låg lyft med högsa lyfthöjd m. För snabbare och skonsammare lyft av de flesta bilar. Saxlyft för plåt, lack och polerarbeten.


Pneumatisk låglyft för 4-pelarlyftar eller körbanelyftar. Uppkörningsramp i gummi. Elektrohydraulisk servicelyft för däckverkstäder samt lack och rekondverkstäder.


Tystgående hjulförsedd manöverenhet som är lätt flyttbar.

Backventil skyddar vid hydraulik problem. Lyften är tillverkad av svenskt stål och försedd med extra rostskyddsprimer innan pulverlack för extra . Demo av låglyft , modell MR30. Tekniska specifikationer. Plattformens Bredd: 4mm . Hade tänkt att inhandla en ny låglyft till mitt garage!


Den jag har nu börjar bli lite rapplig och då jag är mycket under bilen o skruvar så vill man ju vara så säker som möjligt på att inte få den över sig! Har hittat denna, nån som har erfarenhet om den? Håller med om SWE CHINA Trading. Köpte en låglyft från honom för ett antal år sedan.


Det var ett demoex, men den skulle funka utan problem och vara helt ok. Då gick den inte att sänka. Det fattades även skruvar . Står utan saxlyft på firman, har en gammal som inte fungerat sen stan brann, går säkert laga men den är ful och seg. Så nu tänkte vi köpa en ny, men vilka i budget segmentet är värdast?


Ju högre den lyfter ju bättre, men den ska främst användas vid rekond så en låglyft funkar oxå bara den lyfter en . Hitta billigaste Billyft låglyft saxlyft hos AllaAnnonser. Den lyfter endast 1m och passar därför i lokaler där takhöjden är begränsad eller för jobb med t.

Med elektromagnetisk frigöring. Ett mycket praktisk mobil kit finns som tillval.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.