torsdag 22 september 2016

Mejselhammare användning

De är robusta, mycket lättmanövrerad och kan drivas elektriskt eller pneumatiskt eller hydrauliskt. Skaft tillverkat i stål med gummihandtag. Gott folk, er erfarenhet eftersöks ännu en gång.


Vi använder kakor (cookies) på denna webbplats i syfte att förbättra dina användarupplevelser, föra statistik om trafiken på den, underlätta delandet av information på sociala nätverk och för att visa riktad reklam. Om du fortsätter att använda webbplatsen eller klickar på ”ok” så godkänner du användningen av kakor.

Använd ej en defekt maskin Lämna in den till en behörig serviceverkstad för repara- tion. Använd endast rekommenderade skärverk- tyg, tillbehör och reservdelar. Arbetet går alltid säkrare och fortare om maskinen används till det den är konstruerad för. Anslutning till tryckluft.


Mejselinfästning rund diam. Hälsovådliga material (som asbest) får inte bearbetas. Verktyget är avsett för medeltunga mejslingsarbeten i murverk och betong.

Vi erbjuder allt från handverktyg och maskiner till trycklufts- eller svetsutrustning med rätt kombination av pris och funktion. Ett verktyg som används mycket blir lätt mindre effektivt. Byt fjäder för att få mejselhammaren som ny igen! Teknisk information Passar: C. HILTI TE 300-AVR Kompakt mejselhammare för lättare mejslingsarbete.


Bra skick, fungera som den ska, enligt bild. Stark och effektiv mejselhammare med hög avverkningsprestanda. Kolborstfri motor ger längre livslängd och minimalt underhåll för motorn. Bibehållen prestanda vid spänningsfall och kan användas tillsammans med elverk.


Hitachis avancerade antivibrationsteknologi (UVP – User Vibration Protection) Robust och slagtåligt . Borr- och mejselhammare från Metabo - Hög kvalitet, pålitliga och hållbara. Informera dig nu om det professionella elverktygssortimentet från Metabo. Proffsmagasinet till bra pris och med snabb leverans.


Vi har samtliga mejselhackor från VON ARX. Deras mejselhammare drivs av tryckluft och har låg ljudnivå.

Kvalitetsarbete håller längre. Vår kg SDS-MAX mejselhammare är tillverkad för professionella användare. Lär dig mer om våra mejselverktyg. Han har länge ägnat sig åt att hitta nya metoder för att konstruera maskiner som vibrerar mindre vid användning.


Under projektets gång har man genom att använda olika tekniker lyckats reducera vibrationerna i till exempel en mejselhammare till en sjundedel och samtidigt gjort maskinen lättare. Extremt effektstarkt, ryggburet blåsaggregat specialutvecklat för professionell användning Hyresf. Exceptionellt kraftfull mejselhammare med låga vibrationer och borstlös motor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.