fredag 23 september 2016

Lediga jobb göteborg undersköterska

Har du dessutom tidigare erfarenhet av arbete inom vård eller omsorg eller till och med är utbildad undersköterska så är det extra meriterande. Sveriges nya tjänst för undersköterskor och vårdbiträden. Att vara undersköterska innebär att arbeta med omvårdnad av andra människor.


Arbetsuppgifterna varierar beroende på var man jobbar - man kan arbeta inom akutsjukvården, på sjukhusens vårdavdelningar, på vårdcentraler, inom den psykiatriska vården, inom hemtjänsten och på särskilda boenden för äldre. Vi är glada att fler flyger med BRA och det gör att vi nu behöver fler kollegor! I arbetet som kabinpersonal hos BRA, flyger du land och rike runt.

Arbetet är oregelbundet, med jobb både kvällar och helger och det innebär en del . Undersköterska jobb finner du här. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Vare sig du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, söker heltidsjobb eller extrajobb som student, så är du välkommen att . De bästa lediga jobben i Trovit.


Verifierade arbetsgivare. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 55. Information om lediga jobb och hur du ansöker till Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Göteborg och andra stora städer i Sverige. Du kan även söka sommarjobb och feriejobb. Här finns också information om traineeplatser och bemanningsenheter. Inom äldreboendena arbetar vi med fokus på att ge individen en möjlighet till en meningsfull vardag i gemenskap med andra.


Vi erbjuder en god vård och omsorg i trygg och . Lediga jobb i Västra Götalandsregionen. Vill du jobba som medicinsk sekreterare på en operationsavdelning? Attendo är ett växande företag och vi söker alltid efter personer som med kompetens, erfarenhet och engagemang kan vara med och utveckla vår verksamhet. Många av våra verksamhetschefer har en gång börjat på Attendo som undersköterska eller sjuksköterska. Här kan du läsa mer om hur det är att . Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten.


Hitta ett bättre jobb att söka idag! Vi gör det enklare för dig att söka jobb. Vi är många olika människor som jobbar på Bräcke diakoni. Vi är lärare, undersköterskor, vvs-tekniker, präster, lokalvårdare, sjukgymnaster, ekonomer - och många fler, ja nästan alla yrken finns hos oss.


Här har vi samlat lediga jobb för all sorts vårdpersonal runt om i hela Sverige på ett och samma ställe för att du enkelt och smidigt ska kunna se vilka vårdjobb som är lediga nu. Få enkelt och tydligt en översikt över . Vill du vara med och bygga det mest personliga och uppskattade företaget inom vård och omsorg?

Aleris ser till helheten och är verksamma genom hela vårdkedjan. Vi finns inom såväl primär- och specialistvård som äldreomsorg och psykisk hälsa för ungdomar och vuxna. Capio Ätstörningscenter AB, Stockholm.


Leg sjuksköterska till heldygnsavdelning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.