fredag 23 september 2016

Takbrunnar för papptak

Installera en takbrunn för bästa takavvattning och undvik fuktskador på tak. Milletech - tillbehör och utrustning för takarbetet! De gröna växterna på taket bidrar dessutom till en bättre miljö.


Gröna tak kan anläggas både på låglutande och branta tak. Takbrunnar och tillbehör. Ett brett utbud av takbrunnar och bräddavlopp kan erbjudas till våra olika tätskiktssystem.

Icopal takbrunnar och tillbehör. Med takbrunnar slipper du vattenskador och få ett bättre avvattningssystem på taket. Vi har ett mycket brett sortiment av takbrunnar och bräddavlopp för olika lösningar och användningsområden. Användningstemperatur är - 30°.


C och kortfristig till och med -50. Flänsen är försedd med rillor för maximal infästning mellan underlagspapp och ytpapp. Delbar takstos för papptak.


I vårt sortiment hittar ni ett brett utbud av svensktillverkade takbrunnar - både standardutförande och specialtillverkning.

Vi har ett brett sortiment av takstosar för papptak och plåttak. EPDM-stos för papptak för . Dessutom finns stosar för pvc-tak och betongpannetak. Infästningar finns också. Vi är också återförsäljare för Vilpe takhuvar som finns för olika . Takutformning, underlag och avvattning. Krav på utförande av tätskikt.


Mekanisk infästning av tätskikt. Utförande av rostfri perforerad fotplåt. Drift och underhållsinstruktioner . Armatak - Fullflödessystem för invändig avledning av regnvatten från takytor.


Helsvetsat rörsystem i Pe som monteras horisontellt med . RENSNING AV LEDNINGAR FRÅN. Den nya brunnens utlopp sticks ned i den befintliga brunnen som bibehålls. Om den befintliga brunnen är med sidoutlopp kan det bli svårt . När kan jag själv täcka om mitt gamla papptak med Trebolit Glaciär ? När jag har en lutning som är minst 1:(ca 3°) och när jag inte har för många genomföringar såsom skorstenar, ventilationsrör invändiga takbrunnar etc.

Jag måste naturligtvis också ha ett spikbart underlag. Måste jag ha underlagspapp under Trebolit . Mer information och svar på vanliga frågor om takpapp och takarbeten finns här. Om ni inte har hängrännor så har ni oftast en eller flera takbrunnar dit fallet på taket lutar. De tätskiktsprodukter som beskrivs i denna broschyr är inte.


Ett gammalt papptak som ska läggas om måste vara torrt och rent från löst skräp. Lägg dubbla limsträngar på . Hammarströms Plåtslageri utför svetsning och byggnadsplåtslageri samt tillverkar rostfria produkter. Här kan du också köpa takbrunnar till vattenavrinningssystem, expansionskärl och takplåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.