tisdag 27 september 2016

Magasinkärra bauhaus

Praktisk kärra Ergonomi, gedigen konstruktion och bra balans är krav vi ställer på alla våra kärror. Här hittar du allt från de vanliga magasin- och bagag. Ger en säker transport En kärra med flera smarta transportmöjligheter, perfekt för att transportera lådor och andra tunga föremål.


Med sina gummidäck är d. Magasinkärra LMagasinkärra med en maxlast på 1kg.

Kommer med ett punkteringsfritt däck. MAGASINKÄRREHJUL HÖRBY BRUK PFG TILL P3. Säljes styckvis Teknisk. Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdstillbehör.


Välkommen till PriceRunner! Hyllplats: Välj varuhus Loading. Slut Begränsat lager I lager.

Teleskophandtag och fällbar lastplatta. Riktigt robust kärra som kan bära upp till 2kg last och har utrustats med fast lastplatta, uppfällbart lastgaller (410x3mm) samt luftgummihjul (10x5). Tanken är ju att misshandla kärran rejält, överlasta den så den bångnar och låta den stå ute i ett skjul. Den får gärna vara ful, men jag vill inte . Hej, Jag är på gång att flytta till hus och har tittat efter magasinkärra att använda i flytten.


Min första tanke har varit Biltemas för 3kr. Alltid snabb leverans och dagars öppet köp! Hörby med punkteringsfria däck. Här kan du läsa vårt senaste kampanjblad som är fullt med toklåga priser.


För att vara säker på att alltid veta det senaste på BAUHAUS prenumera på vårt nyhetsbrev! Om du har frågor så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Fällbar lasttå: x cm. Fast lastplatta: x cm. Polyuretanhjul, kraftiga med gjutet stålnav och dubbla kullager.


Klarar höga belastningar och står effektivt emot olja och liknande kemikalier. Slitstark stor jutesäck i hela oz kvalitet.

Används mestadels till spannmål, foder och kross.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.